Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért borult ki ennyire az anyám?

Miért borult ki ennyire az anyám?

Figyelt kérdés

Sheinről rendeltünk ruhákat és nem vette észre hogy az egyik pólón van egy koponya elrejtve. Amikor már megrendeltük és észrevette teljesen kiakadt hogy ő visszavonja és hogy ezt nem vehetem fel, ő nem látta hogy van rajta koponya és ha látta volna biztos hogy nem engedi. Azt mondja hogy ebben a pólóban szélsőséges alakok meg fognak verni az utcán ha kimegyek benne. Ez az a póló. Alá amúgy trikót vennék szóval a hasam nem lenne kint [link]

Mi baja van? Tényleg megvernének az utcán ilyen pólóban?

16/l

2023. márc. 25. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%

Hát én ilyen pólót inkább a sátánistakon/emosokon látok...

Felőlem hordhatod.

2023. márc. 25. 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem vernek meg. Nem tudom ezt honnan szedte. A póló amúgy túlárazott szar, de senki nem fog megverni
2023. márc. 25. 17:49
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Csak boomerkedik. Hagyd rá.
2023. márc. 25. 17:52
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Hàny èves anyàd?!?! Koponyaminta màr 20 ève is divat volt. Plàne ezen nem làtszik elsőre.
2023. márc. 25. 18:19
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Dehogyis vernek meg ezért, sokan hordanak ilyet, fel se tűnik fiatalok közt. De nem tudom hogy nem vette észre pont középen van, nincs elrejtve :D azt hittem a hátulján lesz ugyanolyan színnel vagy valami.
2023. márc. 25. 18:24
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

Azt mondja hogy ebben a pólóban szélsőséges alakok meg fognak verni az utcán ha kimegyek benne.

Helló, 1985, már hiányoztál!

Ilyen ostoba egy felfogást, de komolyan. A 80-as években ment ez, mert akkor aztán tényleg semmilyen közbiztonság nem volt, és örültél, ha nem a rendőr vert szarrá, hanem valaki más.

Ma ha egy pofont lekeversz egy embernek szemtanúk láttára, már az több év börtönt jelenthet, ha maradandó sérülés lesz belőle. Az elképzelhető, hogy a Blaha aluljáróban megtalálnak a kéregetők, mert azok minden feltűnően öltöző embert leszólítanak.

2023. márc. 25. 18:53
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos anyu kicsit maradi és nem teljesen ép agyilag
2023. márc. 25. 19:36
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem jól néz ki, lányom 15 éves, nyugodtan hordhatná. Elég régimódi anyukád lehet.
2023. márc. 25. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Anyukád elég maradi. 41 vagyok, ha lenne lányom, simán hordhatná. Lehet, még kölcsön is kérném 😉
2023. márc. 26. 00:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem speciel nem tetszik a poló, de attól még nem értem mi a baja anyudnak. és nem, nem kell félni hogy megvernek, mert nagy esélyel nem fognak, akit meg mégis (hírekbe hallani sok késelős/verős esetet) nem a poló miatt.
2023. márc. 26. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!