Mit tegyek, ha a 17 éves lányom szobájában füves cigit találtam?
#10! Én se próbáltam még, és amúgy se dobok semmit a wc-be wc papíron kívül, mert így is eldugul.😂De, érted. Az lett volna a lényeg, hogy az orra előtt semmisíteném meg, nem még pátyolgatnám, meg alkudoznék vele, ha elég szívszaggatóan sír, akkor visszakaphatja, vagy ilyesmi.
Teljesen igazatok van, én is tudom jól. Sajnos szinte egyedül neveltem fel és nagyobb korára már nem mindig volt kapacitásom se fizikailag, se lelkileg, hogy a kamasz lázadásokat, húzásokat jól kezeljem. Egyszerűen nem bírtam vele, nem is voltam következetes, mert egyszerűen elfáradtam, befásultam.. Azért lett ilyen szemtelen.
A függőségről annyit, hogy azért azt nem hiszem, hogy az lenne, ugyanis suli után jó részt itthon van és semmi füst, fűszag, se cigiszag nincs lakásban, vagy a szobájában. Akárhányszor bementem, még egyszer se szívott semmit. Azért egy függő többször is csinálná egy nap.
Gusztustalan, hogy itt mennyi olyan szülő van, aki mindent ráhagy a gyerekre, és lepontozza azt, aki normális tanácsot ad.
Inkább legyen füves, menjen el rá az összes pénze, aztán kezdje el a párszázas bio füveket, amitől 3 hónap után elmegy az esze, és teljesen meghülyül tőle. Gratulálok!
Ha én egy sima cigarettát tartottam volna 17 évesen a szobámban, már akkor akkora pofont kaptam volna, hogy a fejem lerepül. Most meg a drogos hülyegyereknek adtok igazat. Belem kifordul az ilyen emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!