Ez normális egy 14 éves gyereknél?
Én valamelyest intro vagyok. Ha engem valaki ki akarna belőle nevelni, vagy kényszeríteni hogy muszáj "bandázni" biztos hogy kellemetlenül érezném magam.
Párom rokonságában van két személy, imadnak nálunk lepzselni, le kellett óvatosan építeni őket, mert már a hideg kirázott ha párom mondta hog "jönnek!"
Az hogy valaki nem bandázós típus azzal semmi baj nincsen.
A baj ott van hogyha a szülő nem bírja elviselni és kényszeríti a gyereket hogy akarata ellenére menjen buliba vagy a baráti összejövetelekre
12. Szóval elérted, hogy a párod megszakítsa a kapcsolatot 2 kedves rokonával, csak mert te összeszarod magad, mikor hozzádszól valaki. Gratulálok:)
És igen, és beleneveltem a gyerekeimbe az extrovertáltságot. Mindig megyünk társaságba, szórakozni, 12 éves koráig az összes szülinapi buliba elvittem, amire meghívták, de nem is akart menni. És tessék, kész van a normális gyerek.
"És igen, és beleneveltem a gyerekeimbe az extrovertáltságot."
Nem lehet belenevelni. Te ráerőltetted a gyerekeidre a saját extroveltságodat. Egy gyerek nem attól normális, hogy mindig szórakozni és társaságba jár. A világ attól szép, hogy különbözőek vagyunk. Van aki társaság kedvence és van aki magának való. Egyik sem különb a másiknál.
Ki mondta hogy összeszarom magam ha hozzám szólnak te agyalágyult hü.lye.
Gondolom te szarod össze magad, azért mondod ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!