Állandóan önkielégítés normális 12 éves (fiú) gyereknél? Nem tudom, hogy beszéljem meg ezt vele
Mit jelent az állandó?
Maga a maszturbáció normális ennyi idősen is. Ha annyira sokat csinálja, hogy a tanulás, szociális élet rovására megy, akkor kell vele foglalkozni.
Gondolom most még újdonság neki :D Majd pár hónap múlva csökken ez a szám. Fotos,hogy megismerje önmagát,a működését,a testét, hogy mi esik jól neki,stbstb. 12 évesen...hormonok tömkelege. Párom 20 évesen is heti 4-5 alkalommal maszturbált. Aztán megismert engem,de ez már történelem.
Ne nagyon beszélj vele szerintem,amíg nem vészes a helyzet, mert lehet, hogy elszégyelli magát, és emiatt később gátlásai lesznek.
Egyébként ha szabad kérdeznem, hogy vetted észre,hogy ezt csinálja?
Igen normális kb én is akkor kezdtem el. A szüleimnek sosem beszéltem erről, de gondolom hogy ez nekik nyilvánvó hogy kivertem akkoriban.
17f
Normális, ez nem számít állandónak. Az sem feltétlenül biztos, hogy maszturbál is ilyenkor. Ilyen korban sok mindent néznek a kamaszok, leginkább kíváncsiságból.
Kamaszfiúk számítógépén gyakran sok beteg dolgot lehet találni.
10 éve amikor én estem ebbe a korosztályba pl közösülő lovakat mutogattak egymásnak és azon vihogtak, hogy mekkora nemi szerve van a csődörnek.
A csonkítás is népszerű volt, informatika órán is gyakran néztek ilyen videókat.
Persze a lányok sem ártatlanok, csak ők általában megtartják maguknak a furcsa kis dolgaikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!