Mit tennél, ha a lányod férfi alsónadrágot kezdene hordani bugyi helyett?
Egyértelműen kamu a szoknyás fiúkkal, és nem heterókkal teli iskola. Ha lenne ilyen már a kormánymédia lobogtatná, mint a vörös posztót, hogy nini, ezt csinálta az lmbtq propaganda, amit meg kell állítani. Ehhez képest még se az origón, se a vadpajtásokon nincs erről egy okádék stílusú cikk sem, csak pár gyakoris kérdés.
A kérdésre meg. Nem tudod kiszakítani a net korába, basszus, azzal chatel, akivel akar, az ottani barátokkal ugyanúgy tarthatja a kapcsolatot. Ha szeretnéd, hogy a gimi után kapcsolatot tartson veled, akkor ne is tedd meg. Ha tényleg transz, akkor muszáj leszel elfogadni (már ha nem szakítjátok meg a kapcsolatot), ha meg egy fázis csak, akkor ne ezen cseszd már el az egészet. A hormonterápia itthon amúgy se úgy megy, hogy akarja, és majd hopp lehet is. Független pszichológusi, pszichiáteri és nőgyógyászi szakvélemény kell hozzá. Ha csak divat, meg fázis, akkor szinte fixen nem írják fel neki a hormont.
Az alsónadrág meg.... Just kényelmes, nőit meg macerás találni. Én is hordok néha, pedig halál feminim cisz nő vagyok.
Mivel a kerdes cime az alsonadraghoz kotodik, arra valaszolok eloszor:
En is hordtam aludni a paromet evekig, mert kenyelmes volt ugyhogy ebben nem latok problemat.
A kerdes tobbi reszehez,
Van normalis muveszeti suli, en is muveszetis voltam, oke a szines haj meg a piercing elterjedt volt es alapvetoen elfogadobb kozosseg a melegekkel, transznemuekkel de nem elvaras.
17 evesen 11. Be jartam, ilyenkor nem egyszeru egy iskola valtas (evek elvesztese, kulonbozeti vizsga stb)
Tobbszor irtal mar errol kerdest ha nem tevedek, meg mindig vidd pszichologushoz, o megtudja allapitani, hogy tenyleg fiunak erzi magat vagy csak hobort. ( a hormonkezeleshez is alapfeltetel az orvosi szakvelemeny!) ha tenyleg igy erzi tamogatnod kell barmennyire is nehez, ha csak hobort akkor pedig ki fogja noni.
Jajj hagyjátok már, milyen szűklátókörűek vagytok, vagy vidékiek?? Az ember esze megáll. Én liberàlis vagyok, rühellem a Fideszt, de simán megmondom melyik diák momès! Itt a moszkván, az extravagáns külső miatt, szoknya nem is, de nadrágra vett nemtudom milyen ruhadarab srácon tök átlagos) Se öreg nem vagyok, se homofób, de azt is meg tudom mondani, hogy kegyetlen mi megy animeconokon még, már 15 éve is szoknyás fiúk, most meg aztán pláne mindenhol cicafiú. Addig teljesen oké minden, amíg nem tudod megmondani az ember külsejéről, hogy mit csinál az ágyban, rólam sem mondaná meg senki, hogy érdekel a bdsm vagy smároltam már nővel, de amikor a szexuális érdeklődésre van kiélezve az ember külseje, az nem utcára való(hanem ilyen rendezvényre!), akár hetero, akár nem.
Mindenki értékes, de öltözködési normák legyenek már, ahogy latexben sem feszít senki, úgy a szoknyás pasik is tűnjenek el, meg a bokáig kivágott ruhák nőkön és férfiakon( szaggatott farmeren átlátszik a boxere alja a srácnak) Jó ez egyetem, de a mondocon gyerekrendezvény!(főleg).
Nem kell ehhez semmi különös csak nyitott szem és belvárosi életvitel.
Akik szerint mese habbal, mert ilyen iskola nem létezik az mit szól ehhez a hírhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!