Bugyit, alsónadrágot ti kimostok, ha kakis lesz, vagy kidobjátok?
Akár fosós vírus esetén, ha nem sikerül kiérni, akár csak mikor még nem stabil a szobatisztaság
Ti mit csináltok a kakis bugyikkal, meg alsógatyákkal? Kisúroljátok/kimossátok, vagy rögtön kuka?
A vírusos hasmenéses alsókat kidobom, szégyen vagy sem
1-kur@vara nincs kedvem szenvedni vele
2-VÍRUSOS-FERTŐZŐ jobb a békesség🙃
Ha.csak siman nem sikerült kiérni szobatisztulás elején, vagy amugy barmikor es nem veszes a dolog, akkor kimosom
Attól függ. Ha a jó állapotú, esetleg vadiúj kedvenc gatyó lesz műsoros, akkor kimosom. Ha az agyonmosott, kopott, itthonka gatyó, akkor kidobom.
Mondjuk szégyen vagy sem, de én, ha lejárt az ideje egy ruhának (már nem elajándékozható, kopott, feslett, itthonka ruha), akkor az utolsó hordás után nem kimosom, hanem kidobom. Ez nálam a gyerek és a felnőtt ruhákra is vonatkozik.
Én személy szerint úgy csinálom, hogy ha menthető a dolog, akkor kifordítom, csap alatt vagy zuhanyzóban leveretem vízzel érintkezés nélkül és amikor a nagyja lement, utána sikálom marhaepe szappannal és mosás. Ezután pedig domestosos takarítás a mosós helyszínen. De már gondoltam rá hogy az udvaron valami ócska lavórban is meg lehet csinálni ugyanezt 2 felvonásban. Előbb a nagyja utána a sika.
Személy szerint utálok fölöslegesen szemetet kreálni. Jól ki kell vasalni utána és kész. Mivel a gyerekben már ott a vírus, azzal nem ártasz ha kimosod a gatyót/bugyit és jól át vasalod strelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!