Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél, ha a lányod férfi...

Mit tennél, ha a lányod férfi alsónadrágot kezdene hordani bugyi helyett?

Figyelt kérdés
Férfi akar lenni, de ezt nem tőle tudjuk. 18 évesen hormont akar szedni. 17 éves most. Hagynátok vagy kiszakítanátok abból a társaságból, ahol ezt látja? Korábban soha ilyen felfogása nem volt. Olyan suliban van, ahol az a ciki, ha valaki hetero. Sajnos nem tudtuk, hogy ilyen az iskola. Az alsónadrágot mosáskor láttam hétvégén, nem szóltam még semmit érte. Nekem ez kicsit sok már, tanácstalan vagyok.
2023. márc. 8. 09:43
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
A reakciók megerősítettek abban, hogy új sulit kell keresni. Sajnos az iskola elég sok dolgot enged, ruházatilag mindent. A lányom is nagyon gázul öltözik és senkit nem érdekel. Amint új suliba fogunk járni, megírom a mostani suli nevét (a lányom miatt nem akarom leírni).
2023. márc. 8. 11:43
 12/33 anonim ***** válasza:
27%

Azonnal vidd hormonterápiára és vágasd le a melleit.

Hogy gondolod, hogy beleszólhatsz abba minek tartja magát valójában?

Te fideszes homofób cisznemű őskövület!

2023. márc. 8. 11:50
 13/33 anonim ***** válasza:
31%

Lehet némileg túlzás a kérdés, de én sem bírom a "művész" közeget. Unokatesóm színházi táncos, évekig éltünk egy albérletben, hát láttam/hallottam tőle eleget ahhoz, hogy én sem engedném közéjük a lányomat, bocsi. :D

A férfi boxerrel alapvetően nem lenne gondom és azzal sem, hogy elfogadó a homoszexualitással kapcsolatban például. Viszont mivel nem az a természetes közeg szerintem amit ő lát és hall, átíratnám normál iskolába, ennyi. Kiszakítani már nem tudod sehonnan. 18 éves korától azt csinál amit akar, de még van egy kis ideje, hogy más megvilágítást is lásson, hátha...

2023. márc. 8. 12:09
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
13, ócska marhaság, hogy a művészeti iskolákban ez van. Az enyém is oda járt, egyetlen meleg osztálytársa van. Az évfolyamról se tud senkiről... A városban meg nem mondod róluk, hogy melyik gyerek jár oda.
2023. márc. 8. 12:30
 15/33 anonim ***** válasza:
77%
13 vagyok. Nem beszéltem művészeti iskoláról. Művész világról beszéltem és csak arról, amit én láttam, nem általánosságban. Unokatesóm pl. felvállaltan bi és nagyon sokan a legjobb barátai közül is minimum biszexuálisak, akikkel ebben a közegben ismerkedett meg. Puszival köszönnek egymásnak a fiúk is, affektálnak, furán öltözködnek, táncraperdülnek örömükben, lecukizzák egymás ruciját, stb. Furák. Valakinek már családja van és így is. Nincs ezzel bajom, de ha lehet választani, akkor nem biztos hogy pont ebben a közegben szeretném tudni nap mint nap a gyerekem.
2023. márc. 8. 12:41
 16/33 anonim ***** válasza:
24%
15, mese.
2023. márc. 8. 12:42
 17/33 anonim ***** válasza:
93%
Legyen. Én ettől nem leszek sem több, sem kevesebb. A véleményem marad. :)
2023. márc. 8. 12:46
 18/33 anonim ***** válasza:
34%

Akkor írd meg légyszi priviben.

Ígérem, nem hozom nyilvánosságra, bár el se tudom képzelni, hogyan lehetne rossz következménye, ha egy minden ott tanuló diák számára nyilvánvaló tényt megírnak egy internetes fórumon. (Ahol megírták már azt is, hogy Orbán Viktor állítólag veri a feleségét, Orbán Gáspár, Viktor fia, állítólag homoszexuális éppúgy, mint Gulyás Gergely miniszter, egyébként pedig milliárdokat lopnak név szerint X, Y és Z politikusok.)

Amúgy a művészek valóban egy külön világ.

Nekem konkrétan egy mérnök mesélt arról, hogy a lánya Gór Nagy Mária színitanodájába jár (vagyis járt, amikor erről mesélt). "Az egyik biszexuális, a másik anorexiás, nincs azok közt egyetlen ép lelkű sem. Ilyenek közé jár a lányom." - mondta eléggé elkeseredve.

2023. márc. 8. 13:02
 19/33 anonim ***** válasza:
39%
Daddy Orbán odaadta a 3 szem krumplit és 1000ft-ot a kérdésért?
2023. márc. 8. 15:48
 20/33 anonim ***** válasza:
31%

És ha fiúnak érzi magát?

Legalább lesz egy extra, erős fiatalember a lakásban.

lesz aki kinyita az ubis üveget ha apu nincs otthon.

2023. márc. 8. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!