Mit tennél, ha a lányod férfi alsónadrágot kezdene hordani bugyi helyett?
Nem igazán lehet egy 17 éves kiszakítani bárhonnan is. Oké átiratod másik suliba, de akivel tartani akarja a kapcsolatot megoldja az internet korában még ha fizikailag messze is van esetleg.
A férfi alsót meg kissé butaságnak tartom, volt hogy aludtam abban, mert eredetileg nem terveztem ottalvást és nem volt nálam váltás fehérnemű, hát a varrása nem éppen a női testre lett kitalálva, akkor már inkább női boxer szabású/francia bugyit hordanék a helyében, ugyanis létezik és még kényelmes is.
Neked miért sok hogy milyen szabású bugyit hord? Ha tangát hordana az nem lenne sok? 🤷♀️
Nem igazán befolyásol semmit, inkább téged az zavar ami a fejében van, de arra se sok ráhatásod van.
A gimiben úgy néztem ki, mint egy fiú. Csak fiú barátaim voltak, fociztam. Semmi smink, tüsihaj, nagy bő ruhák stb.
Most feleség vagyok és anyuka és imádok nőiesen öltözni, sminkelni. A volt osztálytársaim kb nem ismernek meg.
Hátha nála is majd elmúlik ez a "korszak".
Olyan suliban van, ahol az a ciki, ha valaki hetero
mese. Találj ki jobbat.
Hát akkor ezeket a diákokat biztos mind kocsival hordják. Mert én még sehol nem láttam szoknyás fiúkat a tömegközlekedési eszközökön. Pedig baromi sokat járok vele (ország szerte is, szóval ne mond azt h nem bp)
Az egész iskola szerinted ilyen? A 14-15 évesek is? Trendből smárol egy begerjedt kamasz srác(akinek attól áll ha rápislog egy csaj) egy másik sráccal?
Ne már!!! /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!