Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél, ha a lányod férfi...

Mit tennél, ha a lányod férfi alsónadrágot kezdene hordani bugyi helyett?

Figyelt kérdés
Férfi akar lenni, de ezt nem tőle tudjuk. 18 évesen hormont akar szedni. 17 éves most. Hagynátok vagy kiszakítanátok abból a társaságból, ahol ezt látja? Korábban soha ilyen felfogása nem volt. Olyan suliban van, ahol az a ciki, ha valaki hetero. Sajnos nem tudtuk, hogy ilyen az iskola. Az alsónadrágot mosáskor láttam hétvégén, nem szóltam még semmit érte. Nekem ez kicsit sok már, tanácstalan vagyok.
2023. márc. 8. 09:43
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%

Nem igazán lehet egy 17 éves kiszakítani bárhonnan is. Oké átiratod másik suliba, de akivel tartani akarja a kapcsolatot megoldja az internet korában még ha fizikailag messze is van esetleg.

A férfi alsót meg kissé butaságnak tartom, volt hogy aludtam abban, mert eredetileg nem terveztem ottalvást és nem volt nálam váltás fehérnemű, hát a varrása nem éppen a női testre lett kitalálva, akkor már inkább női boxer szabású/francia bugyit hordanék a helyében, ugyanis létezik és még kényelmes is.

Neked miért sok hogy milyen szabású bugyit hord? Ha tangát hordana az nem lenne sok? 🤷‍♀️

Nem igazán befolyásol semmit, inkább téged az zavar ami a fejében van, de arra se sok ráhatásod van.

2023. márc. 8. 09:48
 2/33 anonim ***** válasza:
91%

A gimiben úgy néztem ki, mint egy fiú. Csak fiú barátaim voltak, fociztam. Semmi smink, tüsihaj, nagy bő ruhák stb.

Most feleség vagyok és anyuka és imádok nőiesen öltözni, sminkelni. A volt osztálytársaim kb nem ismernek meg.

Hátha nála is majd elmúlik ez a "korszak".

2023. márc. 8. 10:03
 3/33 anonim ***** válasza:
81%

Olyan suliban van, ahol az a ciki, ha valaki hetero

mese. Találj ki jobbat.

2023. márc. 8. 10:07
 4/33 A kérdező kommentje:
A lányom mondta, hogy ciki heteronak lenni. Művészeti iskola. Az utcán simán megismerem kik járnak abba a suliba, mert olyan az öltözködésük.
2023. márc. 8. 10:13
 5/33 anonim ***** válasza:
77%
Hess máshova hergelni.
2023. márc. 8. 10:20
 6/33 anonim ***** válasza:
65%
Így képzelem el egy rettegő, fideszes kisnyugdíjas elméjét. Szerintem Soros György akarja személyes átoperálni a gyereked. Ha már trollkodsz, nem tudnál valami nem ennyire unalmast kitalálni?
2023. márc. 8. 10:26
 7/33 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tényleg gáz a suli, ha így reagáltok rá. A fiúk simán szoknyát vesznek. A lányok fiúnevet használnak. Az én lányomnak is van már fiúneve. Örülnék, ha vicc lenne. Minden hétvégén a meleg téma megy itthon, másról se tud beszélni már. A férjemmel teljesen kivagyunk, hogy ilyen szar suliba engedtük. Mindenki azt mondja, hogy művészek ilyenek. Szerintem biztos van normális művészeti iskola is. A tanulással nem foglalkozik. Még sorozatot is olyat néz, ami melegekről szól. Légyszi olyan írjon, aki komolyan veszi a kérdést! Nekünk ez tényleg komoly probléma itthon.
2023. márc. 8. 10:33
 8/33 anonim ***** válasza:
87%
Aha, mert minden művész meleg. Fogadjunk, nem fogod elárulni, melyik iskola.
2023. márc. 8. 10:37
 9/33 anonim ***** válasza:
84%
Kérlek mesélj még. Lehet akármilyen művész iskola. Kizártnak tartom, hogy megengedné az iskolai szabály ☝️farsang, április 1 és fordított napon kívűl, hogy egy fiú szoknyában menjen.
2023. márc. 8. 11:22
 10/33 anonim ***** válasza:
84%

Hát akkor ezeket a diákokat biztos mind kocsival hordják. Mert én még sehol nem láttam szoknyás fiúkat a tömegközlekedési eszközökön. Pedig baromi sokat járok vele (ország szerte is, szóval ne mond azt h nem bp)

Az egész iskola szerinted ilyen? A 14-15 évesek is? Trendből smárol egy begerjedt kamasz srác(akinek attól áll ha rápislog egy csaj) egy másik sráccal?

Ne már!!! /

2023. márc. 8. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!