Kamasz gyereknek engednéd, hogy arra költse el a megspórolt pénzét, amire akarja, ha szerinted hülyeség?
Figyelt kérdés
Több, mint 500 ezer forintról van szó.
Nem veszélyes, nem illegális.
2023. márc. 1. 13:43
1/26 anonim válasza:
Attól függ mi az a hülyeség. De valószínű elmondanám neki mit gondolok, mit javaslok de ő pénze, ő döntése. Ha eltapsolja hülyeségre az is egy tapasztalat.
2/26 anonim válasza:
Hát ez eléggé függ attól mi az a valami
3/26 anonim válasza:
Alapból nem gondolnám, hogy amit ÉN nem használnék semmire, az MÁSNAK nem okozna örömöt, s így hülyeség lenne...
4/26 A kérdező kommentje:
Egy táska.
2023. márc. 1. 13:58
5/26 anonim válasza:
Nem szólnék bele, csak elmondanám a véleményem.
Engedném elkölteni a pénzt, mert jobb ha a saját kárán tanulja meg a dolgokat, minthogy csak simán megtiltom.
Inkább kamaszként verje el a pénzét, mint a tiltas miatt majd felnőttnénk amikor már gyerek meg család van
6/26 anonim válasza:
Igen.
Anno az én ruhaköltekezésem is az egeket verte amikor lett saját fizum diákmunkából. Divatos darabok voltak de nem túl átgondoltak. Azóta benőtt a fejem lágya.
7/26 anonim válasza:
Kb a fele összeget kapta a gyerekem a ballagására a családtól,és végül mind elmekizte.Mondtuk,hogy tegye el,vagy vegyen valami komolyabb dolgot,nem kell azonnal,gondolkodjon mire vágyna,nem tette.Azóta rájött,hogy vehetett volna belőle valami kütyüt is,ahelyett,hogy pár hónapig naponta járta az éttermet.Hagytuk neki,mert az övé volt.Azóta spórol ha kap valamire pénzt,mert belátta,hogy nagy butaság volt így elszórni ami gyakorlatilag csak úgy ott termett.
8/26 anonim válasza:
Én mikor kisebb volt mindig elmondtam, hogy mért nem jó ötlet, amit később miután megvettel ő is belátta. Így mikor már nagyobb volt meghallgatott aludt rá és csak utána vette meg, vagy nem mert átgondolta.
9/26 anonim válasza:
Havonta-kéthavonta kiírod ezt a kérdést.
10/26 anonim válasza:
Nem tudom nekem fura hozzáállás, hogy engednéd most vagy az övé vagy nem ha meg csak azért sporol mert nem adod neki oda azzal nem tanul meg sporolni… legyen nála.ha meg elveri akkor igy járt inkább most ennyit mint később sokkal többet. Ezt meg kell tanulni kezelni hogy mi és mennyit ér. Ettől függetlenül, ha kikéri a véleményem elmondanám, hogy én pl nem ezt csinálnám de az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!