Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen takarékossági ötleteid...

Milyen takarékossági ötleteid vannak? és használod ezzel pénzt tudsz megsporolni két gyermekünk van és most erre gondoltam veszek mosodiot, szódabikarbonát és a csapokra perlátort vezsek

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Sose számoltam mennyit spórolok vele, de nekünk biztos jelentős összeg, mert nagyon kevés pénzből kell kiszorongatni minden hónapban az élelmiszert.

Amin spórolok:

-csak 20%-os ecettel takarítok

-a gyerek fürdővizét vödörbe öntöm, ezzel mosok fel minden reggel, utána ezzel öntöm le a wc-t, ez fél napig kitart

-3-4 naponta használok csak tusfürdőt, a többi napokon csak gyorsan átzuhanyzom magam (itt nem a tusfürdőfogyasztáson van a hangsúly, hanem a kevesebb vízhasználaton)

-olyan hosszabbítóink vannak, amit ki lehet kapcsolni, ebbe vannak bedugva az elektromos eszközök (mikró, TV, laptoptöltő, rádió), amikor nem használom mindig lekapcsolom, így nincs áram alatt

-drágább ételt (pl. húst) csak akciósan veszek, vagy ha le van értékelve, mert mondjuk másnap jár le a szavatossága, fagyasztva így is eláll a hús is

Van még pár apróság, ezek a lényegesebbek.

Mosódión én is gondolkoztam, bár olyat is hallottam, hogy a szennyeződéseket nem igazán hozza ki, ezért még nem mertem pénzt kiadni érte.

2013. júl. 27. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A mosodiot én próbáltam, azért nem olyan,mint a mosópor, de én szerettem, h szer nélkül mosok, de gyerekeim olyan foltokat produkálnak, h mosoporral mosok ismét! A szódabikarbónát én használom, mosashoz, furdeshez, cipőben és takaritashoz is, egy kg a gyógyszertarban filléres dolog! A peelator

2013. júl. 27. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

2es vagyok, véletlen elküldtem. A perlator nem tudom,hogy mi!

Én nem veszek bolti pudingot,kremturot hanem itthon csinalom, akciókat figyelem, es sok ruhát veszek más anyukaktol akiknek nagyobb gyerekeik vannak!

4 es 1 éves gyerekek Anyukai

2013. júl. 27. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
2013. júl. 28. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!