Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felhívnátok a tanárt ebben az...

Felhívnátok a tanárt ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A lányom külön matekra jár heti 1x1 órát. Ma kiderült, hogy amíg ott volt, végig egy barátnőjével csetelt. Érdekelne, hogy akkor vajon a tanár mit csinált közben? Vagy hogy észre sem vette? Egyszerűen nem is értem.
2023. febr. 20. 19:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
Inkább a gyerekkel kéne elbeszélgetni.
2023. febr. 21. 01:51
 12/20 anonim ***** válasza:
97%
Utolsókkal értek egyet. A magántanár nem azért van, hogy fegyelmezzen, pláne ha párban vannak. Bőven elég idő megy el a közoktatásban a hülyegyerekek megregulázására. Igen, szólnék a tanárnak, és biztosítanám róla hogy telefont nyugodtan rakassa ki vele az asztalra. Utána elővenném a kisasszonyt, mert nem azért fizetnék súlyos pénzeket, hogy ő a számba sz...rjon. Gondolom nem azért járatod magántanárhoz, mert a tehetségét gondozzátok, hanem mert lemaradásban van.
2023. febr. 21. 02:32
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Telefon csere, kap egy nyomógombosat net nélkül amíg nem tud viselkedni és nem látom hogy fejlődne a matekja. A zsebpénzéből meg levonnám az elsumákolt óra árát.
2023. febr. 21. 06:53
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Én dolgoztam magántanárként, szerintem alap lenne, hogy a tanár nem hagyja, hogy chatelgessen órán. Ha meg nem sikerül óra végéig sem megoldani ezt a gyerekkel, akkor szól a szülőnek, hogy ez a helyzet.
2023. febr. 21. 08:09
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Vagy a másik lány valaki olyannal cserelt, akit nem akart bevallani és egyszerűbb volt azt mondani, hogy a barátnőjével, így nincs több kérdés.
2023. febr. 21. 10:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves? Bent volt ezen a foglalkozáson? Vagy hogy beszélt? Írásban?

Előbb a gyerekkel beszélném meg, a tanárnak meg jelezném, hogy nyugodtan kérje el arra az időre a telefont. Gyerekkel is megbeszélném, hogy adja oda.

Ha meg be sem ment, akkor is a gyereket venném elő. Esetleg jelezném a tanárnak, hogy nyugodtan invitálja.

Gyerekem sulijában szokták csinálni a gyerekek, hogy elbújnak (suli különböző pontjain, öltöző, wc..), pl mikor délutáni tanulószobára kellene menni. Sutyiban telefonoznak, aztán később mondják, hogy nem tudták, hogy már menni kell tanulni, nekik nem szólt senki.

🥺

2023. febr. 21. 10:25
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

Elvenném a gyerek telefonját VAGY nem járna külön matekra. Legfeljebb akkor otthon görnyed a feladatok felett napi plusz 2-3 órát, míg meg nem érti.

Ha ennyi esze van, egészségére.

2023. febr. 21. 15:56
 18/20 A kérdező kommentje:

Igen, arra jutottunk, hogy márciustól nem jár. Mert semmi értelme. Itthon elsumákolja az ott feladott házit is.

A suliban tanulószobán se csinálja meg a leckét. Szóval jövő héttől jön haza tanítás után, és ül le itthon tanulni.

2023. febr. 21. 17:56
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

A suliban tanulószobán se csinálja meg a leckét

Ez aztán a gyereknevelés. De azért menj be a tanárhoz panaszkodni, hogy a drága lányod nem tiszteli a tanítási időt sem:)

2023. febr. 23. 17:32
 20/20 A kérdező kommentje:

A tanulószoba nem kötelező, nem tanítási idő.

Az egy gyerekmegőrző, ahol van lehetőség megcsinálni a leckét. Ő nem csinálja meg. Ezért is nincs értelme, hogy ottmaradjon. Szépen jön haza, majd itthon leül és megcsinálja.

És a magántanárt se panaszkodás címszóval hívtam volna fel, csak hogy megkérdezzem, hogy hogyan nyomkodhatja a telefont óra alatt a gyerek. De végül nem hívtam fel, mert a gyerekem végül bevallotta, hogy rászólt a tanár, hogy tegye el.

Szóval a gyerekemmel beszélgettem el.

2023. febr. 23. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!