Felhívnátok a tanárt ebben az esetben?
Hány éves? Bent volt ezen a foglalkozáson? Vagy hogy beszélt? Írásban?
Előbb a gyerekkel beszélném meg, a tanárnak meg jelezném, hogy nyugodtan kérje el arra az időre a telefont. Gyerekkel is megbeszélném, hogy adja oda.
Ha meg be sem ment, akkor is a gyereket venném elő. Esetleg jelezném a tanárnak, hogy nyugodtan invitálja.
Gyerekem sulijában szokták csinálni a gyerekek, hogy elbújnak (suli különböző pontjain, öltöző, wc..), pl mikor délutáni tanulószobára kellene menni. Sutyiban telefonoznak, aztán később mondják, hogy nem tudták, hogy már menni kell tanulni, nekik nem szólt senki.
🥺
Elvenném a gyerek telefonját VAGY nem járna külön matekra. Legfeljebb akkor otthon görnyed a feladatok felett napi plusz 2-3 órát, míg meg nem érti.
Ha ennyi esze van, egészségére.
Igen, arra jutottunk, hogy márciustól nem jár. Mert semmi értelme. Itthon elsumákolja az ott feladott házit is.
A suliban tanulószobán se csinálja meg a leckét. Szóval jövő héttől jön haza tanítás után, és ül le itthon tanulni.
A suliban tanulószobán se csinálja meg a leckét
Ez aztán a gyereknevelés. De azért menj be a tanárhoz panaszkodni, hogy a drága lányod nem tiszteli a tanítási időt sem:)
A tanulószoba nem kötelező, nem tanítási idő.
Az egy gyerekmegőrző, ahol van lehetőség megcsinálni a leckét. Ő nem csinálja meg. Ezért is nincs értelme, hogy ottmaradjon. Szépen jön haza, majd itthon leül és megcsinálja.
És a magántanárt se panaszkodás címszóval hívtam volna fel, csak hogy megkérdezzem, hogy hogyan nyomkodhatja a telefont óra alatt a gyerek. De végül nem hívtam fel, mert a gyerekem végül bevallotta, hogy rászólt a tanár, hogy tegye el.
Szóval a gyerekemmel beszélgettem el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!