Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felhívnátok a tanárt ebben az...

Felhívnátok a tanárt ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A lányom külön matekra jár heti 1x1 órát. Ma kiderült, hogy amíg ott volt, végig egy barátnőjével csetelt. Érdekelne, hogy akkor vajon a tanár mit csinált közben? Vagy hogy észre sem vette? Egyszerűen nem is értem.
2023. febr. 20. 19:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Milyen külön óra? Csoportos vagy csak vele foglalkozik a tanár?

Ha csoportos, esetleg ott tudom ezt elképzelni, hogy nem vette észre. A lányod mit mond?

2023. febr. 20. 20:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Ketten vannak, egymás mellett ülnek. Amíg az egyiknek magyaráz, addig a másik feladatot old meg. Legalábbis elvileg.
2023. febr. 20. 20:06
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha magántanárhoz jár és fizetsz érte, akkor igen. Ha az iskolában van külön matek, akkor nem.
2023. febr. 20. 20:06
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
Én szóvá tenném.
2023. febr. 20. 20:07
 5/20 A kérdező kommentje:
Magántanár.
2023. febr. 20. 20:07
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen esetben igen. Nem ezért fizetek. Nyilván a leányzó is ludas, hogy nem veszi komolyan, de ha a tanár ezt elnézi vagy észre sem veszi, akkor pénzkidobás hozzá járatni.
2023. febr. 20. 20:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
És hogy derült ez ki?
2023. febr. 20. 20:42
 8/20 A kérdező kommentje:
Ez úgy derült ki, hogy barátnőm lányával csetelt. És este beszéltünk barátnőmmel, akkor kérdezte, hogy a gyerekem nem jár már matekra? Csak mert hogy végig az ő lányával beszélt 5-től 6-ig.
2023. febr. 20. 20:48
 9/20 anonim ***** válasza:
94%

Fiam tanárja sem szól a gyerekre! Elvárja, hogy saját magát vegye észre. Igen nekünk is volt, egy óra ilyen de utàna én beszélgettem el a gyerekkel. Hogy mégis mit képzel, ha már jár oda figyeljen is.

Szerintem nem a tanárt kell felhívni, hanem a gyerekkel elbeszélgetni erről. Szerinted miért nem szólt a tanár? Mert a gyerek nem adja meg neki a tiszteletet és figyelmet.

2023. febr. 20. 22:25
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

En inkabb a gyerektol vennem el az okostelefont iskolaidoben.

Kap szepen egy nyomgombosat, azzal tud telefonalni, ha kell, de ennyi.

2023. febr. 21. 00:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!