Megengednéd hogy a 15 éves lány akit nevelsz a barátjánál aludjon ?
Férjem húgát mi neveljük . Nehéz eldönteni sokszor hogy mit engedjünk és mit nem mivel nem mi vagyunk a szülei , tanácsokat szeretnék kérni …
Megengednétek vagy nem ? 3 hónapja vannak együtt …
Mennyi álszent ember 😂 ti mind 18+ vesztettétek el a szüzességeteket, mi? Plusz az megvan, hogy szexelni nemcsak este lehet 😏
Még nem voltam 16 mikor először alhattam a barátomnál. Kb 3-4 hónapja randiztunk. Apámék elég szigorúan neveltek, de ebben az esetben tudtak rugalmasabbak lenni és engedni az elveikből. Pontosabban nem, mert az elvük az volt, hogy nem mászkáljunk éjszaka az utcán, inkább aludjak ott a szilveszteri buli után. 10:00ra otthon kellett mindig lennem reggel. Bíztak bennem, mert iők neveltek, ismerték az értékítéletemet. Illetve ismerték a barátomat is. Btw az első alkalommal nem történt semmi. De még 1,5 hónap múlva is még csak a meztelenül osszebújásnál tartottunk. Pedig 19 volt a srác. Épp 16 múltam mikor konkrét szex is volt. Anyukámmal mentem el a nőgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni.
Nekem is van egy lányom. És ha nem merném elengedni 15 évesen, akkor az azt jelentené, hogy valamit elrontottam a nevelésében.
Őszintén szerintem felesleges tiltani. Igazàból szexelni együtt alvás nélkül is tudnak, mert ha akarnak akkor fognak, nem fog kelleni a szülő engedélye. Viszint akkor már jobb biztonságos, kényelmes környezetben, mint ki tudja hol, félve hogy rájuk nyitnak, stb...
Azok meg akik azt írjàk, hogy 15 éves lánynak otthon a helye éjszaka.... és ez a 15 éves lány a barátnőinél se aludt ott soha? Csak mert ha ebből a szemszögből nézzuk, akkor ez semmiben sem kulonbozik attol. Nyilvan vagyik a lany arra, hogy osszebujhassanak a baratjaval, es ez tok termeszetes dolog, nem ertem miert is kene tiltani ezt.
Mielőtt ezt megengedném, megakarnám ismerni a fiút és úgy engedném meg, hogy a saját házunkban.
Mióta nevelitek egyébként?
Engem engedtek, álszent lenne tőlem tiltani. Elsőre nálunk amúgy se történt semmi, aztán 16 évesen úgy kellett meggyőzzem az akkori barátomat hogy de akarom, ne kérdezgesse folyton, hogy "de biztos?"
Apukám amúgy nem akart engedni, anyukám győzte meg, és lenyelte a békát. Nem is kellett félteni semmitől, együtt voltunk 4 évig.
Csak azt kötném ki, hogy nem maradhat egész hétvégére, meg jöjjenek hozzánk is, illetve megismerném a fiút mielőtt belemegyek. Na meg nem minden hétvégén, menjen néha barátnőzni is! De ja, értelmes keretek között engedném, persze.
Nem értem a sok álszent embert itt mint már páran írták.
Nem kell együtt aludni a szexhez pettinghez az nappal is megtörténhet
15-16 évesen miután bemutatta a barátját és a családját és megbízható miért ne.
Mint fentebb írták emlékszem anno amikor kilencedikes voltam az osztálykiránduláson meg a sulis táborban is sok szex volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!