Megosztanátok velünk néhány cikis sztorit az életetekből?
Örülök, ha mesélnétek néhány ilyen történetet. :D
Nemet és kort is, kérlek!
Nekem olyan volt hogy a pasimmal jöttünk fel nálunk és szaladok bemegbotlottam, elestem de olyat csattantam hogy a apasim megállni nem tudok a röhögéstől 14/l (2 éve volt)
A másik:
A suliba pont ma volt hogy dűlöngőztem a széken...a jóindulatú barátnőm megakart ilyeszetni hogy hátralök...belekapaszkodtam a padba, hátraestem a pad meg rámesett mert belekapaszkodtam...Tök ciki volt o-O XD
van mág 1 pár....
Az erkélyre akartunk kimászni az ablakomot...másztam is de beleakadt a lábam az ágyba és kiestem az erkélyre...a barátnőm meg feküdve röhögött...de ez semmi...pont akkor jöttek értem vagy 15-en a haverjaim...ott álltam az úton én meg kivágódtam az ablakon...halálra röhögték magukat:D
Háát. Táborba, amikor fürödtem az egyik pasi felvette a telefonjára, és egész nap azt nézték. :|
Egyik nap elfelejtettem melltartót felvenni, és a mellem formája nagyon kirajzolódott. :|
öööö... kb ennyi.
Plusz még az, hogy a legjobb bnőmmel sétáltunk az utcán és elkezdte fogdosni egy gyerek. Milyen égő volt szegénynek >.<
Uh, nagyon jo torteneteket irtok, bar nemelyik inkabb ego lehetett mint vicces :))
A hatso padban ultem, mogottem a az ajto es a fel ures osztalyterem.Oszi ora volt, a tanarno kerdezte, hogy ki hozta a munkafuzetekre a penzt. En felalltam, atadtam a penzt, majd nagy nyugodtan visszaultem...volna.:)) Csak idokozben a szekem,mivel a tamlajara volt felakasztva a dognehez taskam, szepen hatraesett.En meg pont a negy laba koze kifekudtem az osztaly kellos kozepere :D. Mindenki eszeveszetten rohogott, mert(mint a baratnom kesobb elmondta) a szekem mar vagy egy perce hatalmas robajjal levagodott, es ezt mindenki eszrevette, rajtam kivul. Miutan kiterultem a foldre, mint egy beka, eszrevettem, hogy zuhanaskor szorosan becsuktam a szemem. Kinyitom, hat az oszi ott all elottem.Teljesen elvorosodtem....csak arra tudtam gondolni, hogy milyen ugyefogyott vagyok, meg meg se hallottam :))Hat akkor eleg ciki volt, de ma mar csak nagyokat rohogunk rajta...:D
egyszer a barátom meghívott egy buliba. az volt a kikötése, hogy extrém ruhába menjek szóval felöltöztem szobalánynak. mikor odaértem siettem fel a lépcsőkön és véletlenül egy emelettel feljebb kötöttem ki. mikor beléptem nem a haverok voltak ott hanem egy csapat öregasszony, akik nagyban kártyáztak. szólni nem szóltak csak bámultak, de úgy hogy a szemük majdnem kiesett. nekem ez volt a legcikisebb.
16/F
Hát, az enyém inkább vicces lesz!
2 jutot most csak eszembe!
Mind a kettő töri órán történt,mert a mi tanárunk tök jó fej,vicces:):)
A barátnőmmel beszélgetek órán és erre egy nagy puffanást hallok.oldara fordulok, mindenki szakad a röhögéstől én meg látom hogy leesett a székről egy lány!
Mert a padtársával az óraeleje óta piszkálják egymást és most gondolta hogy meglőki amikor épp hajol ki:)
A következő is töri órán történt:
Leghátul a sarokba ültünk a barátnőmmel.És nem voltak függönyök és persze ilyenkor sütött ki a nap és pont ránk ment a nagy fény.Majdnem már felforrt az agyvizünk és akkor ebből elegünk lett és legesleghátulra a falhoz huztuk a padot.de a radiátor miatt nem tudtunk hátrább menni.És a barátnőm még eggyet huzzott a padon és ekkor beszorultunk..Oda jőn a tanár és kérdezi hogy a feladaton röhögünk-e? mi meg a röhögéstől nem tudtunk válaszolni.
Na de olyan hangos a pas tologatásnak a hangja.Ráadásul az igazgató alattunk van.
A tavalyi matektanárunk mindig próbált fegyelmezni minket, mert beszélgettünk órán. A végén már annyira az agyára metünk, hogy akkor is ránk szólt, amikor tök csendben voltunk. Én írtam egy kis cetlire a mögöttem ülő haveromnak ezzel a szöveggel: "XY megőrült! Már képzelődik is!". Osztálytársam éppen olvasta a levelemet, erre odaszól a tanár neki: "Ki küldte neked azt a levelet?". A csaj meg beköpött, megmondta, hogy én voltam. A tanár meg odajött, elvette a csajtól a levelet és elolvasta... Egyből bevágta a szaktanárit.XD
12/L
Lóugrás alakú az iskola, és az osztályunkból pont rálátni a folyosóra. A matektanár úrnak eszébe jutott, hogy mi lenne, ha már szünetben bemenne az osztályba. Én meg a folyosón éppen ölelgettem a barátomat. Órán kissé elméláztam, és én jöttem volna egy példával. Én meg megkérdeztem, hogy hol vagyok(vagyunk-ot akartam mondani). A tanár meg mondja: "Az előbb a XY karjaiban most meg matekórán." Rajtam röhögött az osztály. :S
Külföldön járok suliba és próbálták az igazgató búcsúztatását a községházán. Mivel csak páran szerepeltek, mi csak néztük. Én az első sorban ültem, a fiú aki tetszik meg a harmadikban. Hátrafordultam, mert köszönni akartam neki, ő meg szokásához híven "cica"-nak hívott. Jól eldumáltunk mindenről sőt, a közöttünk ülő srácot is kidumáltuk. Előadás végén odajön hozzám a srác aki közöttünk ült: "Ti jártok? Amúgy szerintem nem olyan gáz a hajam." Nem tudtam, hogy tud magyarul-.-"
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!