Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megosztanátok velünk néhány...

Megosztanátok velünk néhány cikis sztorit az életetekből?

Figyelt kérdés

Örülök, ha mesélnétek néhány ilyen történetet. :D

Nemet és kort is, kérlek!

2010. okt. 4. 15:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
összejöttem az oszt. legjobb pasijával. kicsit titokban akartuk tartani, de tök cikin (sztem) lebuktunk. tesi óra--> páros fogó..és mi nem úgy "simán" fogtuk egymás kezét hanem úgy összekulcsolva. tök gáz volt. mindenki azt figyelte.
2010. okt. 4. 15:44
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
bocs 15/L
2010. okt. 4. 15:45
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
vezetni tanultam, a kressz vizsga után megbeszéltük az első rutin óra találkozóját.Odamentem vártam, vártam, majd miután eltelt vagy 20 perc, felhívtam a tanárom, hogy merre van, mert már rég ott vagyok...kiderült, hogy elnéztem a dátumot, előző nap kellett volna mennem abban az időben...hát ciki volt rendesen, ráadásul ő nem tudta az én számom, így 1 órát várt a megbeszélt helyen...akkor 17 voltam, most már 26 és lány:)
2010. okt. 4. 15:54
 4/20 A kérdező kommentje:

Első: Ha szeretitek egymást, miért akarjátok titokban tartani? :D Szerintem erre büszkék kellett volna lennetek. :)

Második: Hú, és mi lett utána? Különben nekem is volt már, hogy elnéztem egy-egy időpontot. xD

2010. okt. 4. 16:02
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok, hát képzelheted hogy a következő találkozót pirossal írtam föl mindenhova, és mikor találkoztam az oktatóval vagy 100szor bocsánatot kértem:D

amúgy jófej pali volt, a tanfolyam végére már nevettünk az egészen:)de ez általában így van a cikis sztorikkal szerintem, akkor égünk mint a rongy, aztán évekig meséljük, és nevetünk...:)

neked valami cikis szitu??

2010. okt. 4. 16:34
 6/20 anonim ***** válasza:
88%

Az egyik legemlékezetesebb,amikor egyszer egy neon zöld cipőben,barna élére vasalt nadrágban és barna ujjatlanba jött be osztályfőnök matek órára.A hónalj szőre persze kilógott és iszonyat büdös,izzadság szagú volt...Az órán azzal viccelődtünk barátnőmmel,hogy mindjárt behányunk...

Következő óránk hétfőn volt és rosszul lettem.És óra elején behánytam.De olyan szinten,hogy még ki menni sem tudtam,egyből az asztalra:(

Nagyon ciki volt.Egyébként mint kiderült szalmonellásak lettünk és nővéremmel meg anyukámmal röpke 2 hétig feküdtünk naphosszat,mert menni nem bírtunk annyi erőnk nem volt.

A mostani suliba,az osztálytermünkbe tetőtéri ablak is van.És pont ott ülnek fiúk.Egyszer amikor állt föl az egyik fiú jól beverte a fejét,eléggé fájt is neki.Mi még viccelődtünk is vele,hogy kellett neki ekkorára nőnie (185cm).Következő szünetbe,beültem oda a padba és amikor jött be a fiú,felálltam és félreálltam.Azzal a lendülettel én is jól bevertem a fejem.Pedig én csak 161cm vagyok:D

Bár ez inkább vicces,mint ciki.

15/L

2010. okt. 4. 18:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok..még tök az elején voltunk..az oszt roh@dt pletykás..szal tök gááz volt:P
2010. okt. 4. 19:21
 8/20 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, ez jó volt. :D Vagyis inkább a második, de az első igazán undorító lehetett. :S Pfhúú, még szerencse, hogy utolsó padban ülök. xD

Na meséljek akkor én is valamit. Anno még hetedikben iszonyatosan összevesztem egy csajjal az osztályból. Már küzködtem a könnyeimmel, egyszerűen nem bírtam megszólalni, pedig lett volna mit mondanom neki, csak tudtam, ha megszólalok, akkor kicsordulnak a könnyeim. Ehelyett lekevertem neki egy pofont, és kirohantam a lányvécébe. A többiek meg jöttek utánam, még a fiúk is, és el kezdtek ordibálnia budiban, hogy melyikben vagyok, én persze nem szóltam vissza. Aztán ez egyik felmászott a falon valahogy, és pont meglátott. Hát iszonyú cikin éreztem magam. :|

2010. okt. 4. 19:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

18:40-es vagyok!

Az ciki lehetett...

Ha már ilyen fiús-lányos dologról van szó van néhány hasonló sztorim.

Az egyik még általánosban történt.Tesi óra előtt öltöztünk át,amikor néhány fiú "poénból" benyitott és be akartak jönni...Húúú a legtöbb lány melltartóba és/vagy bugyiba volt...énis.Nagyon ciki volt.

A másik osztálytársammal történt meg.Énekórán kikapcsolódott a melltartója és tökre megijedt.Odarohant a tanárhoz hogy hagy menjen ki a mosdóba.Kiment és ahogy levetkőzött a wc-be nem tudta hova tenni a ruhát,hát az ajtóra tette.Jött be a takarítónő és megkérdezte,hogy jól van-e mit csinál:)

Tavaly pedig osztálytársam kutakodott a kis táskámba (mindenféle apróság van benne:zsepi,tükör,smink,betét,tampon,gyógyszer stb.).Amikor észrevettem gyorsan el akartam venni tőle...de már késő volt.Kivette egy betétet meg egy tampont és visszasdta.Én csak később vettem észre,hogy hiányosan adta vissza.Konkrétan akkor amikor a fejére ragasztotta a betétet és a tamponnal a kezébe azt kérdezte az osztálytól,hogy nincs-e valakinél málnaszörp...:D

Nagyon vicces volt:)

2010. okt. 4. 20:05
 10/20 anonim ***** válasza:
98%

Amikor leszálltam a buszról ma, valaki odakiabált, hogy elfáradt a hölgyemény?! Aztán amikor rájött hogy fiú vagyok aztmondta ja mégse.

Jah meg általános első osztályba nemengedettki a tanárnéni budira mert csak szimulálok dolgozatírás közben.

Aztán még 10 percet csak kibírok, hát nembírtam ki véghánytam tanárnénit és még egy figyelmeztetőt is kaptam az üzenőfüzetbe, hogy egyem meg :) (má nem a hányást, a tanárnénit)

2010. okt. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!