Most netes kapcsolatotok van?
Figyelt kérdés
kor, nem2010. okt. 3. 20:31
31/36 anonim válasza:
Rendes van.. kb 1 éve.
Őmost lett 16 én meg 15 vagyok,külön suliba járnk,de egy helyen lakunk és buszozni is eggyütt szoktunk a suliba meg vissza :)
Netes még soha nem volt,de nem is igen hiszek bennük..max ha közeli helyen lakik..
17 éves fiúnak: Én is Szentesre járok suliba..melyik suliba jársz?Zsoldos??Pollák?HMG?? STB.. :D:D
32/36 A kérdező kommentje:
"Bírom" azokat, akik az internettel jönnek, de szerintem meg van a maguk baja :)
2010. okt. 4. 15:08
33/36 anonim válasza:
Soha nem volt netes kapcsolatom, nem is lesz. Nálam a normális kapcsolat prioritást élvez a netessel szemben, nem lenne kielégítő semmilyen értelemben sem a számomra.
34/36 anonim válasza:
ma 14:50
Zsoldos! XD
Te? Még a végén kiderül h ismerlek :D
35/36 anonim válasza:
Nem hiszem én HMG-s vagyok :D
Ismered Anderkó Nikit???
Vagy valamamilyen Kittit??
Vagy bárkit a 10.k-sok közül??:))
Am elég érdekes lett a sulitok színe..xD.
36/36 anonim válasza:
most épp nincs semmilyen :D
2 év után jó egy kicsit egyedül :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!