Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanál játékkonyhát?...

Ajánlanál játékkonyhát? Magasabb, hangot adó változatot szeretnék, de nehéz eldönteni az ár-érték arányt a netes képek alapján.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 és 2 éves gyerekeim (fiú, lány) imádnak főzőcskézni, sűrűn játszunk ilyesmit, ezért karácsonyra játékkonyhával szeretnénk meglepni őket.

Max. 15 ezer forintunk van a dologra és olyat szeretnénk, ami elég magas, kényelmes. Jó lenne, ha adna hangot is, vagy legalább tekergetni lehessen rajta gombokat és persze stabil is legyen, ne essen szét az első nap...

Tudnátok Nekem segíteni, ajánlani?

Nagyon hálás vagyok a válaszokért előre is!

2011. okt. 29. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van,erről tudok írni.

Nem venném meg újra,nem jó ez a félkör alakú konyha, nincs a csapon tekerő,így elég rossz, illetve a hangja...konkrétan hörög a főzőlap.

2011. okt. 29. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, az is jó infó, milyet ne vegyek!
2011. okt. 29. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ilyet fogok venni a fiamnak.

[link]

2011. okt. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!