Ha a tini gyereketek ABDL lenne (ezt úgy vennétek észre, hogy őrá jó méretű pelenkát találnátok a szobájában) engednétek neki, hogy hordja vagy elvennétek tőle? Miért?
"Pont eleget teszek a környezetért veled ellentétben."
Én nem fogom itt magamat dicsőíteni, hogy ezt csinálok, meg azt, mert akármit is írhatnék. Egyébként meg, amennyire tudom, védem a környezetet, de nem azon fog múlni egy esetleges világmeretű klímakatasztrófa, hogy Pistike pelenkát hord-e, vagy nem.
Nem tudhatod, hogy a gyerekeid mennyire lesznek "defektesek". Jó, nagy eséllyel nem pelenka fétisük lesz, de ha csak az egyikrül kiderül, hogy biszexuális, neki is leversz 2 nagy pofont?
11, te kérdezted, nem én kezdtem el.
Egyébként ha homoszexuális lenne eldogadnám azonnal. Akár a fiam, akár a lányom.
A biszexuálist kevésbé, mert az inkább döntésképtelenség.
Ugyanolyan fsag mint a nonbináris.
12-esnek! Nem igazán vagy tisztába a dolgokkal, ami nem gond ,csak figyelj oda a jövőben erre ,mielőtt vitába keveredsz itt az emberekkel!
A szülőnek a gyereke mindig is a gyereke marad és bármilyen is tiszteli és elfogadja, bármilyen is ,ilyen egy igazi szülő ,és nem futkározni dili dokokhoz! néha egy jó beszélgetés többet ér mindennél :)
15
Dehogy is!
Van az a helyzet, amikor nem lenne többé a gyerekem, mert annyira megundorodnék tőle.
Pl: ha gyilkos lenne vagy nemi erőszakot követne el, vagy pedofíl lenne...
3-mas nehogy azt hidd, hogy az a bajuk veled, hogy elmondtad a véleményedet a témában, meg hogy szemetelünk, vagy nem.
Az a baja ennek az úrnak, hogy pofont adnál neki, ami amúgy az egyik legősibb nevelési módszer, ami valamiért 2000 éven át bevált, csak a libsik kitalálták, hogy a gyerekeket Istenekként kell tisztelni, és azóta ilyen nincs.
Ami valamiért 2000 éven át nem vált be, és amit a "libsik" mellett minden normális ember tud!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!