Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy állítod vissza iskolaidőb...

Hogy állítod vissza iskolaidőbe a gyereked alvását?

Figyelt kérdés
13 éves lány, teljesen felborult a téli szünetben a bioritmusa. Mondjuk nem mintha iskolaidőben jobb lett volna, akkor is 1 körül ment legkorábban aludni. Most szünetben minden nap hajnali 4-kor ment aludni és délután 3-kor kelt. Annyira makacs volt hogy egész éjjel veszekedés volt vele, mert nem akarta elfogadni, hogy hétfőn iskola és megint korán kell majd kelni. Végül ma 5-kor ment aludni és szerintem 3 előtt nem fog felkelni. Hiába üvöltünk neki, nem reagál az ágyban semmire, teljesen mélyalvásban van. Hogy a fenébe fogjuk visszaállítani, hogy legalább éjfél körül tessékeljen ma ágyba menni?

2023. jan. 8. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
87%
A MARTIN..
2023. jan. 8. 15:18
 32/83 A kérdező kommentje:
30: Engem is, de leginkább anya, az egyetlen kereső nem tud aludni tőle és a szomszédokat is idegesíti.
2023. jan. 8. 15:19
 33/83 anonim ***** válasza:
100%

Nem a Kanári szigeteken sütteted a hasadat? Ott 25 fok van napközben még mindig.

Vagy csak kamu volt a repjegy, mint minden más?

2023. jan. 8. 15:22
 34/83 A kérdező kommentje:
Az sajnos nem jött össze, elnéztem valamit 33. Pedig megvolt a jegy, aztán mégse tudtam a gépre szállni.
2023. jan. 8. 15:23
 35/83 anonim ***** válasza:
77%
Írassátok be valami sportra,de lehetőleg ne küzdősportra!Ott majd lefogy és meg is nevelik.Illetve(ezért valószínűleg le leszek pontozva) járjon rendszeresen valami buddhista templomba,mert a buddhisták értenek az önfegyelemhez és talán tudnak segíteni. Ha sikerült lefogyasztani,akkor amikor középsuliba megy,írassátok be valami katonaiba és ott majd teljes mértékben megnevelik.Azoknak akik azt mondják erre,hogy kegyetlen vagyok vagy azt,hogy ez nem fog működni azoknak üzenem:Mondjatok jobbat!
2023. jan. 8. 15:30
 36/83 anonim ***** válasza:
95%

Munkásszálló: nem, munka: nem, elköltözés: nem, segítségkérés: nem...

Nem akarsz semmit tenni, folyamatosan az üvöltő húgoddal foglalkozva "írod ide ki a kérdéseket", töltöd fel a videókat róla...

Minden, MINDEN SEGÍTŐSZÁNDÉKÚ TANÁCS LE VAN PATTINTVA!!!!

Keress profession-on olyan munkát, ahol van lehetőség szállásra menni: "neeeem, ezért-azért-amazért, ott majd az lenne, hogy..." stb...

2023. jan. 8. 15:47
 37/83 anonim ***** válasza:
91%
Martin, ilyen idős már a húgod?
2023. jan. 8. 15:48
 38/83 anonim ***** válasza:
100%

Sok-sok éve ez a műsor: hugi irányítja a családot, anyukát megveri, reggelig gépezik & vérvételre nem tudják elcipelni & anyuka hiába vette ki a szabit hogy elvigye...

Te meg nem akarsz semmit tenni, elköltözni, folyamatosan a húgodról írogatod ki a kérdéseket, a show-műsor részese vagy.

2023. jan. 8. 15:49
 39/83 anonim ***** válasza:
2023. jan. 8. 15:50
 40/83 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy állítod vissza iskolaidőbe a gyereked alvását?"

Sehogyan, mert a hugi terrorizálja a családot, mert hagyjátok és mert nem kértetek segítséget...

Nem ti parancsoltok, nem ti nevelitek, nem tűnt fel?

2023. jan. 8. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!