Hogy állítod vissza iskolaidőbe a gyereked alvását?
13 éves lány, aki túlsúlyos, veri az anyját. Szép felállás.
Kérjetek segítséget, nyilván nem elég a pszichológus.Menjetek el vele a nevelési tanácsadóba, amúgy ilyen komoly túlsúlynál csomó betegség lehet.Érdemes volna egy teljeskörű kivizsgálást csináltatni a tesódon, vannak betegségek amiknek lehet agresszió is a tünete.
Minden esetre nem félni kellene tőle, hanem segíteni rajta! Nem normális az állapot ami nálatok van ÉS az alvás a legkisebb bajotok.
Martin, sajnálom, hogy a húgoddal így elszaladt a ló. Írtál már róla cifrábbakat is, egy 'kis' alvásborulás nála már meg sem kottyan.
Nem költöztél el végül? Munka milyen?
23: Hogy költözzek el ha nem fogok soha életemben dolgozni? A munka rabszolgaság! Hagyjatok a marhaságokkal légyszi... Októberben felmondtam és soha nem is fogok dolgozni menni többé. Rájöttem, hogy az r/antiwork szemlélet az élet alapeleme.
22: Értem.. Hát a nevelési tanácsadás sosem fog összejönni, az majdnem fix. Vizsgálatokra pedig néha-néha elviszi anyuka.
Kedves Martin!
Akkor most az van h Te (a naplopó, ingyenélő, link) akarod megmondani Laurának hogy mikor feküdjön le?
Miért is?
Zavar téged? Nem tudod kipihenni a napi semmittevésedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!