Zavarna, ha a kamasz lányodnak idősebb barátja lenne?
Elég tanácstalan vagyok, hogy érdemes-e beszélnem erről itthon, bemutassam-e őt.
17 vagyok, most fogok majd érettségizni. Eddig nem nagyon volt fiúkkal/férfiakkal sok dolgom, viszont most ősz óta van az életemben valaki, aki elég fontos számomra, 2 hónapja vagyunk kimondottan is együtt. Viszont kis túlzással az apám is lehetne (42). Tudom, hogy ez sokaknak megbotránkoztató, nem is azt terveztem, hogy bemutatom és onnantól fogva itt alszik hétvégéken, vagy délutánonként majd nálunk leszünk, az én szobámban... Csak sok esetben egyszerűbb lenne, ha tudnák itthon is, mi a helyzet, nem kéne titkolóznom, fedősztorikat kitalálnom.
Ian Somerhalder 44, de ha most lennek 18 akkor is azt mondanam vihet😂
Vannak vonzo 40 es-ek,ezt elhiszem. De hosszu tavra nem tudsz vele tervezni.
33, Na jó, de mikor ő volt az ügyeletes szexipasi a tinisorozatokban, akkor még ő se 44 volt... :)
(Épp rajta nosztalgiázom mostanában, vihet engem is. 😂 )
Őszintén szólva én nagyon szégyellném magam az anyukád helyében. Az idősebb pasi még hagyján. De elképesztő, hogy mekkora kamugép vagy. Hazudsz otthon és hazudsz a barátodnak is. (Azt hiszi, hogy egyetemista vagy, miközben gimnazista)
Minél hamarabb tiszta vizet kellene önteni a pohárba otthon is meg a barátodnál is.
Nagyon vad dolgot fogok írni Kérdező. Amit itt most leírtál, az iskolapéldája annak, ahogyan a bántalmazó kapcsolatok elkezdődnek. Úgy érzed, senki más nem törődik veled, a tenyerén hordoz, a csillagokat lehozza neked az égről. Viszont te is érzed, hogy valami nem stimmel a pasassal, mert a környezeted előtt nem mered felvállalni. Ez ad még egy kis fűszert a dolognak. Hiszen olyan tiltott, titkos, bűnös. És persze ettől még vonzóbb.
Ezután szokott jönni a gyors elköteleződés. Becsúszott gyerek, összeköltözés, házasság. Ha ez megvan, elkezdődik az önbizalmad lassú, de módszeres leépìtése. Anyagilag függeni fogsz tőle és ezt ki fogja használni. Le fogja építeni a minimális megmaradt segítői hálódat is. Összeugraszt a szüleiddel, barátaiddal, haverokkal.
Amikor már nem lesz se pénzed, se barátaid, se önbizalmad, egyre durvulni és sűrűsödni fognak a bántalmazások. Kezdetben csak szóban. Aztán tettlegesen is.
Legyél nagyon óvatos ezzel a pasassal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!