Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Zavarna, ha a kamasz lányodnak...

Zavarna, ha a kamasz lányodnak idősebb barátja lenne?

Figyelt kérdés

Elég tanácstalan vagyok, hogy érdemes-e beszélnem erről itthon, bemutassam-e őt.

17 vagyok, most fogok majd érettségizni. Eddig nem nagyon volt fiúkkal/férfiakkal sok dolgom, viszont most ősz óta van az életemben valaki, aki elég fontos számomra, 2 hónapja vagyunk kimondottan is együtt. Viszont kis túlzással az apám is lehetne (42). Tudom, hogy ez sokaknak megbotránkoztató, nem is azt terveztem, hogy bemutatom és onnantól fogva itt alszik hétvégéken, vagy délutánonként majd nálunk leszünk, az én szobámban... Csak sok esetben egyszerűbb lenne, ha tudnák itthon is, mi a helyzet, nem kéne titkolóznom, fedősztorikat kitalálnom.

2023. jan. 7. 12:46
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Meg lehet azzal jönni, hogy beteg ez, de sokszor úgy érzem, jobban figyel rám, mint a saját anyám... Például itthon kb 1,5 éve könyörgök egy Dysonért, neki egyszer említettem, pár napra rá meglepett vele. Pedig nem kértem, nem mondtam, hogy vegye meg. Csak tudta, hogy örülnék neki nagyon és örömet akart szerezni. De mindennel kapcsolatban ilyen, mikor az elején mondtam, hogy mi a kedvenc jégkrémem, folyamatosan tele van vele nála azzal a hűtő. Figyel arra, amiket mesélek, mondok neki, a legapróbb részleteket is megjegyzi velem kapcsolatban. Nem csak a tárgyakra értem, hanem az időtöltésekre, programokra is. Nagyon szeretek kirándulni, túrázni, anyát bármikor hívom, sosem jön, mert hogy fáradt, hagyjam már békén. Őt bárhová hívom, bármit találok ki, benne van azonnal.
2023. jan. 7. 13:23
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudnék igazán örülni egy ilyen kapcsolatnak, ettől függetlenül ha a lányom elmondaná nem tiltanám túlzottan, mert attól csak még ,,vonzóbb" volna számára ez a kapcsolat.(asszem)

Viszont oké, jól érzed vele magad.Ő is veled.Összefekszetek, kapsz ajándékokat, elvisz-ide oda,szexuális téren ,,kinevel".ÉS? Mik az elképzelések a jövőről?

Mi értelme egy olyan kapcsolatnak aminek semmi értelme és nem nagyon lehetnek benne hosszabbtávú közös céljaitok?

Ne érts félre ha 25 környékén lennél még azt mondanám oké, van olyan hogy valaki 20 év korkülönbséggel együtt él és tényleg megtalálják egymásban a társat.DE konkrétan neked még semmi élettapasztalatod.Előtte vagy a nagybetűs életnek.

2023. jan. 7. 13:25
 13/41 A kérdező kommentje:

Nincs eltitkolt felesége, azért az feltűnt volna, tekintve, hogy most is egész héten nála voltam napközben, hétvégente is ott alszom (elvált szülőknek hála, akik 13 éve szóba sem állnak egymással). De volt, hogy gyanakodtam más nőkre, átkutattam a házát, de semmi jelet, nyomot nem találtam. Meg a szüleivel kéthetente találkozom, csak említették volna már, hogy hello, hülyének vagy nézve...

A pedofilok nem 17-18 évesekre "vadásznak". Pszichopatát is kétlem, inkább kicsit nárcisztikus néha, de nem vészes szinten.

2023. jan. 7. 13:26
 14/41 anonim ***** válasza:
94%
Kiborulnék ha a lányom egy hozzá képest öregemberrel kavarna. Egy 42 éves férfi már nem azt akarja, mint egy korabeli fiú. Teljesen más világnézettel rendelkezik, más érdekli. Nem érdeklik a bulik, pedig az egy fiatalnak kell. Szórakozni, utazni, barátokkal lógni. Nem egy 42 évest pesztrálni! Ne haragudj, hogy ezt mondom de menekülj! Nem hozzád való!
2023. jan. 7. 13:26
 15/41 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy talán szeretnék családot, de nem most. Egyelőre szeretnék leérettségizni, most tavasszal megcsinálni a második C1 nyelvvizsgámat. Utána pedig elkezdeni az egyetemet ősszel. Egyetem és tanulás alatt utazgatni, világot látni, szórakozni, kicsit jobban megtalálni önmagam. Családot olyan 27-28 éves korom körül szeretnék leghamarabb, de néha úgy érzem, hogy soha, jó gyerek nélkül is nekem az élet.
2023. jan. 7. 13:28
 16/41 anonim ***** válasza:
96%

Ha egy 42 eves sikeres ember nem talalt maganak tarsat az elmult 25 evben, es most egy gyerekkel kavar, az minden, csak nem egeszseges dolog.

Ezt hivjak sugar daddynek, olvass utana.

2023. jan. 7. 13:29
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezesetben te vagy neki a következő punci, amit magára húz, ezzel növelve az egóját, de azért gumit húzzatok biztos sokadik vagy a sorban, és lehet melletted is van még pár. Te is élvezed, hisz felnőttnek képzeled magad mellette, jókat szexeltek, gondolom költ is rád. Csak abba gondolj bele mi az a szakma ahol szexet kap a férfi pénzért cserébe. Persze úgyis azt fogod írni most hogy nem engeded hogy költsön rád.

Szex téren biztos jól kiképez, csak a szívedre vigyázz, nagyon össze fogja törni, de ebből is tanulsz majd valamit.

2023. jan. 7. 13:29
 18/41 A kérdező kommentje:

"Nem érdeklik a bulik, pedig az egy fiatalnak kell. Szórakozni, utazni, barátokkal lógni."

Dehogynem érdeklik, sokkal több kikapcsolódás, szórakozás jut, mióta vele vagyok. Nyilván nem a reggel 6-ig tartó lépegetős, bemindenezett bulikra kell gondolni, de azokat én sem szeretem.

2023. jan. 7. 13:31
 19/41 A kérdező kommentje:
Költeni költ rám, de azért az anyagi helyzetünk sem éppen egyforma... Meg nekem az ajándékok az egyik szeretetnyelvem, nagyon jól esik, mikor meglep valamivel, vagy rábólint valamire, amit régóta szeretnék.
2023. jan. 7. 13:32
 20/41 anonim ***** válasza:
92%
Ja!🤣Szeretetnyelv az ajándék 😂😂
2023. jan. 7. 13:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!