Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, anyukák! Mikortól...

Kamaszok, anyukák! Mikortól engednétek a lányotoknak, hogy sminkelje magát? Vagy ti mikor kezdtétek?

Figyelt kérdés
Csak egykis szempillaspirál, szemceruza, és szájfény..na meg púder.
2010. okt. 1. 21:34
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2010. okt. 11. 20:05
 22/32 anonim ***** válasza:
22%
kb 12-13 éves korom óta. Nem értem mi a baja anyudnak. Gondolom nem akarja hogy 2felnőjj" nem akarna elveszíteni a kislányát, nem akar szembesülni azzal hogy egyszer kirepülsz a fészekből. Szerintem álltalában erről van szó. Persze nem ismerem anyukádat...Rám sose szóltak a smink miatt (meg úgy álatalában a kinézetem miatt, pedig lett volna miért szólniuk, volt punk időszakom is:)) egyedül a tanulmányi eredményem érdekelte őket. És igazuk volt!!!
2010. okt. 11. 22:38
 23/32 A kérdező kommentje:
Hát, lehet, hogy nem akarja hogy felnőjek.:) De, nem baj, ráérek még..:) (max titokban) :D
2010. okt. 12. 19:46
 24/32 anonim ***** válasza:
75%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:19

13 éves lány és már buliba jár talpig festett arccal.

Na gratulálok hozzá. Már bocsánat.

2010. okt. 12. 20:44
 25/32 A kérdező kommentje:
Igazából én sem akarom magam festeni, csak valahogy olyan egyedül vagyok az osztályban, mármint majdnem mindenki festi magát, kb csak én nem, Gondoltam én is festhetném magam:) de nem is engedik, nem is különösebben érdekel. :)
2010. okt. 12. 21:47
 26/32 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem el pár napja festeni magam,ha suliba vagy vhova megyek.Itthonra természetesen nem fogom.Minek?:)14 évesen csak néha-néha,sminkeltem magam ha volt időm reggel suli előtt,de akkor még csak spirált használtam.Most már szemceruzázok is.Az osztályba pár lány észrevette,de csak közelről szal. ha szerencséd van anyud nem látja meg.:D

Én ma lebuktam.:D

Megkérdezte,hogy minek festettem ki a szemem.De csak ennyi.Nem mondta,hogy nem kellene vagy ilyesmi.Tavaly még mondta,de mostmár nem.Úgyhogy egy idő után neked is hozzá fog szokni.:)

15/L

2010. okt. 13. 18:01
 27/32 A kérdező kommentje:
Én is egyszer kifestettem a szemem szempillaspirállal, és suli után anyu észrevette, és nagyon csodálkozott, hogy jól áll:D és kérdezte, hogy minek, és mondta hogy nem kéne, mert még kicsi vagyok és így is szép vagyok (mint minden anya a lányának...hahaha:):D)
2010. okt. 13. 20:22
 28/32 anonim válasza:
100%
Szerintem elég nagy gond ha azért akarod kifesteni magad mert mindenki ezt teszi. Hát én nem tudom, én suliban sosem festettem magam mert lusta voltam, de nem bánom. Ha valaki csak sminkben érzi jól magát és nem azért mert problémás a bőre az elég szomorú. Szerintem mindenki szebb ha nincs talpig sminkben. Persze alkalmakkor nagyot üt egy jó smink, de szerintem Te még ráérsz.
2010. okt. 16. 21:26
 29/32 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy gondolom, hogy ráérek. :) Én csak színházba, vagy mondjuk esküvőre, a meghívnak, akkor festem ki a szemem.:)
2010. okt. 17. 18:23
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

10-12 20:44, teljesen megértelek és nem vitatkozok tényleg nem kéne bulibajárnom etc de ilyen vagyok és így érzem jól magam nem tudok vele mitcsinálni.

10-10 19:19es voltam

2010. dec. 10. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!