Kamaszok, anyukák! Mikortól engednétek a lányotoknak, hogy sminkelje magát? Vagy ti mikor kezdtétek?
Én 14 éves korom óta használok szempillaspirált, akkor szedettem először ki a szemöldökömet. :) Most 15 évesen jött be a szemceruza, de csak nagyon vékonyan. Az alapozót csak a legsúlyosabb esetekre tartogatom, különben nem használom, nem szeretem. Szájfényt azóta is csak alkalmakkor használok, viszont a Nivea ajakápolóm mindig velem tart. ;)
15,5/L
14/L
Szempillaspirál meg szájfény suliba. :D
Ha szombatonként sétálni megyek akkor néha szemceruza de az csak nagyon ritkán.
Én anyum se volt oda a szemceruzáért de annak ellenére hogy tiltota és megcsináltam, mostmár semmi kifogása ellene.Szemöldökömet 2hete szedték ki először. majdnem meghaltam:D
szia.
anyum nagyon modern anyu. most vagyok 13 de suliba is megenged minden sminkeeet:) örülök hogy ilyen anyum van:)
Köszi a válaszokat.:)
Örülök, hogy nektek lehet. :)
13-14 évesen naponta alapozó, szempillaspirál, szájfény
tavaly, ahogy hogy gimis lettem és 5kor kelek, nincs kedvem ezekre időt pazarolni.. :P Tust használok, szempillaspirált és labellót.
15/L
nekem nem olyan modern anyum bár még bőven ráérek csak csillogó labellot(angel start) használok suliba^^
11/L
szia : )
12 évesen sminkeltem ki magam először suliba, akkor szemceka alul+spirál. azóta mindennap (hétvégén, amikor itthon vagyok akkor persze nem) ugyanez, suli után tussal is kihúzom fölül a szemem. buliba ki vagyok kenve rendesen, alapozó, korrektor, púder, szájfény, szemhéjpúder stb
ja, anyumékat sose zavarta, csak az oszifőt de 6. óta hozzá szokott (8.os vagyok)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!