Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, anyukák! Mikortól...

Kamaszok, anyukák! Mikortól engednétek a lányotoknak, hogy sminkelje magát? Vagy ti mikor kezdtétek?

Figyelt kérdés
Csak egykis szempillaspirál, szemceruza, és szájfény..na meg púder.
2010. okt. 1. 21:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 éves korom óta használok szempillaspirált, akkor szedettem először ki a szemöldökömet. :) Most 15 évesen jött be a szemceruza, de csak nagyon vékonyan. Az alapozót csak a legsúlyosabb esetekre tartogatom, különben nem használom, nem szeretem. Szájfényt azóta is csak alkalmakkor használok, viszont a Nivea ajakápolóm mindig velem tart. ;)

15,5/L

2010. okt. 2. 11:20
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, majd én is ráveszem valahogy anyut:)
2010. okt. 2. 12:30
 13/32 anonim ***** válasza:

14/L

Szempillaspirál meg szájfény suliba. :D

Ha szombatonként sétálni megyek akkor néha szemceruza de az csak nagyon ritkán.

Én anyum se volt oda a szemceruzáért de annak ellenére hogy tiltota és megcsináltam, mostmár semmi kifogása ellene.Szemöldökömet 2hete szedték ki először. majdnem meghaltam:D

2010. okt. 2. 13:35
 14/32 anonim ***** válasza:
33%

szia.

anyum nagyon modern anyu. most vagyok 13 de suliba is megenged minden sminkeeet:) örülök hogy ilyen anyum van:)

2010. okt. 2. 13:46
 15/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

Örülök, hogy nektek lehet. :)

2010. okt. 2. 14:15
 16/32 anonim ***** válasza:
68%

13-14 évesen naponta alapozó, szempillaspirál, szájfény

tavaly, ahogy hogy gimis lettem és 5kor kelek, nincs kedvem ezekre időt pazarolni.. :P Tust használok, szempillaspirált és labellót.

15/L

2010. okt. 2. 21:27
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 14 éves, 12 évesen kezdtem spirálozni, utána spirál és szemhéjfesték, aztán egy idő után cerka. Most tus és cerka, kevés szájfény. Alapozni sosem szoktam, még korrektort se, bár van itthon.
2010. okt. 2. 21:52
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. okt. 3. 09:50
 19/32 anonim ***** válasza:
68%

nekem nem olyan modern anyum bár még bőven ráérek csak csillogó labellot(angel start) használok suliba^^

11/L

2010. okt. 5. 19:15
 20/32 anonim ***** válasza:
23%

szia : )

12 évesen sminkeltem ki magam először suliba, akkor szemceka alul+spirál. azóta mindennap (hétvégén, amikor itthon vagyok akkor persze nem) ugyanez, suli után tussal is kihúzom fölül a szemem. buliba ki vagyok kenve rendesen, alapozó, korrektor, púder, szájfény, szemhéjpúder stb

ja, anyumékat sose zavarta, csak az oszifőt de 6. óta hozzá szokott (8.os vagyok)

13/L

2010. okt. 10. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!