Szülők, ti elengednétek a lányotokat?
Előző "ma 12:58"-as vagyok
Elhamarkodottan kapásból mindenféle eszmecsere-beszélgetés odafigyelés, kétoldalú kommunikáció nélkül simán a tiltás nem vezet jóra, főleg ha nem látja be a delikvens az okait, sem akkor, ha csak ráerőltetjük simán.
Különben fogja magát, felül a vonatra és ott van 2 óra alatt. Najó, 3-4, mert MÁV.
Ill. 9-es és 11-es vagyok
egyik 12:58-as és egyik 13:00-s, meg ez.
Mindenféle rosszindulat nélkül monddom. Ha felvilágosítotad volna a lányt a fogamzásgátlásról, vagy elkísérted volna dokihoz fogamzásgátlót feliratni, akkor egyszerüen meg lett volna oldva a dolog és nem lett volna ez a vége.
13: azért itt messze nem csak arról van szó, hogy lefekszenek vagy sem....!!!
Egy tök ismeretlen emberhez megy, akit még sose látott élőben, érted????? Honnan tudod, hogy az, akinek kiadta magát???
A fiú fáradjon el hozzátok egy reggel, kísérd el a lányod a vasúthoz/buszhoz, hogy mutatkozzon be szépen, délután meg lehet hazamenni.
Nem több nap, nem ismeretlenül, nem a lányod megy.
#13 ez nem egyedül a lánynak a dolga, ugyanúgy a fiú felelőssége is a fogamzásgátlás, mivel ketten csinálják. Nehogymár csak az egyiknek kelljen oda figyelni erre a másik meg csak élvezi.
15 éves lány meg ne szedjen fogamzásgátló tablettát meg a többit, felnőtt nők szervezetet is tönkre teszi, senkinek nem kellene azt szednie..
Igen, azt is értem. Csak nem kéne egyes szülőknek homokba dugni a fejüket és rohadt prűdnek lenni és akkor talán megelőzhető az a fajta probléma amit a 6-os leírt.
180 kilometer nem annyira sok, meg lehet jarni egy nap alatt boven 2x vonattal pl.
Szoval johet a srac, de nem aludhatna nalunk, azert elsore egy idegent en se engednek be a hazba, ha nem gond.
A szex resze engem speciel nem erdekel, nem turkalok a 17 eves lanyom bugyijaban, en tisztaban vagyok vele, hogy a tinik csinaljak, en is akkor kezdtem. Lehet mar egyebkent se szuz ezer eve.
Csak a lanyomat feltenem, szerintem ertheto okokbol. Na meg nem szeretek idegeneket kerulgetni a hazamban. Majd ha mar kicsit megismertuk a csavot, aludhatna nalunk meg a lanyom is mehet, de addig nem.
Eddig még nem találkoztak és most odamenne hozzá több napra 180 km-re?
Nem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!