Szülők, ti elengednétek a lányotokat?
NEM! Jöjjön a fiú először hozzátok!
Szörnyű egyébként olvasni, hogy már a tizenévesek se képesek a közvetlen környezetükben párt találni maguknak...
Borítékolható a barominagy pofáraesés és csalódás, mikor hónapokon át tartó levelezés után valaki egész mást látnak szemtől szembe, mint amit "kifestettek" maguknak a csetelés alapján.
És mi van, ha 54 éves tróger a a "17 éves"...???
NEM!
Én leülnék és innék egy pohár whisky-t.
Mondjuk ha ez lenne az első kapcsolata, meg először menne egyedül az utca végétől túlra, meg óriási "komoly" kapcsolatnak éli meg ezt fél éve így neten is azzal, hogy az összes elképzelt jó tulajdonsága a srácnak és a vágyálmairól azt feltételezi, hogy a racionalitás, ahogy pont egy karácsonyra eső ilyen randi is.... meg ha nem igazán lehet vele beszélni sem úgy egyébként is, akkor elgondolkoznék hol bsztam el valamit.
Nem igazán tudunk semmit sem a ti kapcsolatotokról, sem hogy ők hogy miképp vannak-gondolnak-éreznek egymásról, sem róluk nem tudunk semmit sem. Így elég nehéz.
Ilyenek szoktak lenni, amikor hirtelen valami történik, vagy megtörténik, vagy lesz, ha már előtte kimaradtak efféle dolgok, vagy a látásmód, a felvilágosítás párkapcsolati és egyéb dolgokról.
Sok minden lehet. De már adott egy ilyen helyzet.
Első körben én próbálnék beszélgetni ezekről és informálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!