Mit csináljak ha unatkozok?
Figyelt kérdés
12/L megtanulok, meg minden, és utána unatkozok...nincs ötlet???2008. dec. 25. 19:24
353/488 anonim válasza:
A franc esne bele, lassan tíz év próbálok első lenni az évben, de mindig elfelejtem. :D
354/488 anonim válasza:
Valamit tenni kell ezzel a kérdéssel, mert 2020 második felében addig páratlan módon befulladt a beszélgetés.
355/488 anonim válasza:
Ti szeretitek az unikornisokat?
357/488 jiminolyanaranyos válasza:
valakiiiiiiiiiiii
358/488 anonim válasza:
Már régóta pedzegetik többen is, hogy kéne egy találkozót szervezni a kérdésre válaszolóknak. Én támogatom az ötletet, de sajnos nehéznek látom a megvalósítását.
Időben meglehetősen diverzifikáltan érkeznek a válaszok. Szerintem így nem igazán lehet semmit megbeszélni. Ti mit gondoltok?
359/488 anonim válasza:
Jó ötlet. De akkor tegyük olyan 2023-ra, hátha addig többen is megnézik majd.
360/488 anonim válasza:
Addigra már lehet néhányan nem fognak élni, mert elég régi a kérdés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!