Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Büdös osztálytárs, mit tegyünk?

Büdös osztálytárs, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Senki nem bír megmaradni mellette, a tanárok sem mennek a közelébe. Átható izzadság szaga van, a fehér melltartója rendesen szürke, az alsója is mocskos, a zoknija luykas és foltos. Hatalmas saskarmai vannak, ami alatt kosz van és a keze is mocskos. Festeni festi magát, de sosem mossa le, "panda maci" szeme van. Beszéltünk már vele, kapott karácsonyra dezodort és tusfürdőt, hogy vegye már a lapot, de nem használ. 1 hétig ugyanabban a ruhában jár, amivel nem is lenne gond, ha tisztán tartaná ( én is szoktam egy nadrágot 3-4 napig hordani), de itt az alapvető higiénia elhanyagolásáról van szó. Az viszont fura, hogy barátja meg van (mármint jár valakivel)...Már elviselhetetlen.
2010. szept. 28. 18:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
A magyar jog nem engedi lekapcsolni/lekötni/elzárni az ivóvizet azokból a háztartásokból ahol nem fizetik mivel a víz élethez nélkülözhetetlen.
2010. szept. 30. 20:44
 22/30 anonim ***** válasza:
25%
Faszé kell leszólni! Bevallom csöves vagyok... 1-2 hét egy pulóver póló 1 hét kb nadrág meg 1-2 hónap.
2010. szept. 30. 21:31
 23/30 anonim ***** válasza:
61%
egy csöves számítógéppel :D
2010. okt. 1. 22:49
 24/30 anonim válasza:
61%
egy csöves internettel:D
2010. okt. 2. 14:49
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
egy csöves könyvtárból ír... mi meglepő...
2010. okt. 2. 16:50
 26/30 A kérdező kommentje:
Elég lesz, befejezni.
2010. okt. 2. 16:54
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
muhaha:Dbeviszel egy wc illatosítót és az egészet ráfújod;)mi ezt tettük egy gyerekkel még a középiskolában,1 osztályfőnöki de halkan megdicsért minket a tanár:D:D
2010. okt. 3. 19:50
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez a válasz 83%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 09-28 18:55

én egy ilyet tudod mikor engednék bele a kádamba...gombás fertőzésekről még nem hallottál?-.-

2010. okt. 3. 19:52
 29/30 anonim válasza:
100%
tudom milyen.. nalunk is van egy par ilyen gyerek.. pontosan 2. es mondjuk h en megszoktam..es mar edzett a gyomrom.. de nm tudom o .. h erzi magat.. mi is ajandekoztunk deot.. egyszert jatszottunk (meg reg) ilyen kerdeseket tettunk fel nevtelenul.. es neki persze jott 100 kerdes .. h miert nem furdik .. syb..es azt mondta ,h ilyen hulye kerdesekre nem valaszol,mertez nem igaz.. o nagyon tiszta ... ez a fiu egyszeruen kiabrandito... rohog a masikon.h van baratnoje ( ezek meg ilyen siznten vannak) irigyeli..mert mellette meg semlehet allni.. nem hogy mast csinalni.. es hat most itt farasztalak.. egyszeruen nincs mit csinalni.. ilyen o.. es kesz.. ha o igy erzi "jol" magat.. hat akkor... tudom,h ez nehez .. mert az.. de nem lehet semmit mondani,mert akkor megbantod... a mi oszink meg peldaul semmiresem reagal..semmi sem erdekli.. ha meghalsz akkor is sir a halyogkovacsert .. ea a celzaas sem a legjobb.. de egyszeruen muszaj lesz.. u h. sok sikert:) nalunk sme javult a helyzet ugy kb 3 eve.. R. meg mindig ugyanaz a budos karakter es szerintem iulyen is lesz.. a szuleit sem erdekli..szal ez vam
2011. márc. 7. 21:38
 30/30 anonim válasza:
100%
elozo vagyok,azota nalunk minden rendben.R.mar rendben van..biztos szerelmes volt... elmult.. lehet ez akorral jar egyeseknel:)
2011. ápr. 27. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!