Büdös osztálytárs, mit tegyünk?
Kérdező. Összekavarodtam.
Most akkor szegények vagy "viszonylag jómódúak"?
az, h lehet, h kikapcsolták náluk a vizet elég gyenge érv, mivel, még ha valóban is így van, egyáltalán nem indok arra, h elhanyagolja magát.....sokaknál be sincs vezetve a víz a lakásba, de mégis ápoltak/tiszták. Ha nincs víz, akkor egyszerűen fognia kellene egy kannát, és a legközelebbi közkútról vizet hozni......és már mehet is a tisztálkodás....sztem egyszerűen igénytelen.....
Nekem is volt egy hasonló oszt.társam, igaz, messze nem volt ennyire ápolatlan....a tanár is célozgatott néha, de nem vette a lapot :/ Végső soron talán csak az marad hátra, h megmondjátok neki konkrétan, h ne haragudj, de minket zavar, h ilyen ápolatlan vagy....
Egyetértek az elözö hozzászolóval!
ne hozzátok számára kellemetlen helyzetbe,ennél rosszabb nincs.
Egy valaki üljön le vele beszélgetni, kérdezzen rá az anyagi helyzetükre is!
Öt nem megalázni kell, hanem bátorítani, és nem kiközösíteni!
Néha egy öszinte beszélgetés sokat segít!
Szerintem egy próbát megér...
Hát ha jómódúak akkor nem értem hogy miért nem ad magára :/ Nálunk a gimiben egy csaj sosem hord melltartót példáúl és olyan pólót hord amiben kint van néha a melle. Kérdeztük hogy miért nem hord (finoman,suttogva persze). Azt mondta hogy nem szereti mert kényelmetlen.
Te menj oda és halkan,"finoman" kérdezz rá ezekre..ű
16/L
nekem is van egy büdös osztálytársam.:S:S
kisebbségi,de nem is ez lenne a baj,hanem nem ismeri a dezodort és olyan mértékű izzadság szaga van,hogy az már hányinger.:/ ráadásul melltartót sem hord és undorító ahogyan tesin fel le lifeg a melle.meg tiszta szőr a lába és rövidnadrágban jár.
ráadásul tavaly nyáron elkezdte nekem,hogy én milyen dagadt vagyok[nem ilyen módon,hanem finoman és igen nem vagyok egy annyira hű de vékony]miközben aránytalanul nagy segge és combja van és vékony felsőteste...
az izzadságfoltos pólókról meg már nem is beszélek.
ezekkel nem lehet mitcsinálni...kerülöda társaságát,előbb utóbb csak megfürdik:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!