Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Büdös osztálytárs, mit tegyünk?

Büdös osztálytárs, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Senki nem bír megmaradni mellette, a tanárok sem mennek a közelébe. Átható izzadság szaga van, a fehér melltartója rendesen szürke, az alsója is mocskos, a zoknija luykas és foltos. Hatalmas saskarmai vannak, ami alatt kosz van és a keze is mocskos. Festeni festi magát, de sosem mossa le, "panda maci" szeme van. Beszéltünk már vele, kapott karácsonyra dezodort és tusfürdőt, hogy vegye már a lapot, de nem használ. 1 hétig ugyanabban a ruhában jár, amivel nem is lenne gond, ha tisztán tartaná ( én is szoktam egy nadrágot 3-4 napig hordani), de itt az alapvető higiénia elhanyagolásáról van szó. Az viszont fura, hogy barátja meg van (mármint jár valakivel)...Már elviselhetetlen.
2010. szept. 28. 18:49
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Olvass vissza...
2010. szept. 28. 19:00
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is volt ilyen osztálytársam.Nagyon durván büdös volt.Volt olyan,h. télen szinte egész nap nyitva volt az ablak az osztályba és ennek köszönhetően fele osztály jól megfázott.Még azt sem vette észre,h. az ő padsorában nem ül senki,mindenki húzódott tőle minél messzebb.Már szóltunk az osztályfőnöknek,h. beszéljen vele,mert elviselhetetlen.Beszélt is vele,de nem igazán hatott.Állítólag valami betegségre fogta.Aztán egyszer csak összejött egy csajjal és szerintem attól kezdve kezdett el tisztálkodni rendszeresen,mert megszűntek a kellemetlen szagok.:)
2010. szept. 28. 19:03
 13/30 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező. Összekavarodtam.

Most akkor szegények vagy "viszonylag jómódúak"?

2010. szept. 28. 19:04
 14/30 A kérdező kommentje:
Jó módúak, egy szóval nem említettem, hogy szegény lenne víz nélkül.
2010. szept. 28. 19:04
 15/30 anonim ***** válasza:
92%
Bizony nem pénz kérdése.Nagyimnál nincs vezetékes víz,Ő kútból hordja és ugy melegíti meg(fával tüzel),mégsem volt soha büdös vagy igénytelen.Eztr annyira bírom,hogy ha szegény valaki akkor már nem tud tisztálkodni.Rengeteg ellenpélda van.Csak akarni kell
2010. szept. 28. 19:05
 16/30 anonim ***** válasza:
92%

az, h lehet, h kikapcsolták náluk a vizet elég gyenge érv, mivel, még ha valóban is így van, egyáltalán nem indok arra, h elhanyagolja magát.....sokaknál be sincs vezetve a víz a lakásba, de mégis ápoltak/tiszták. Ha nincs víz, akkor egyszerűen fognia kellene egy kannát, és a legközelebbi közkútról vizet hozni......és már mehet is a tisztálkodás....sztem egyszerűen igénytelen.....

Nekem is volt egy hasonló oszt.társam, igaz, messze nem volt ennyire ápolatlan....a tanár is célozgatott néha, de nem vette a lapot :/ Végső soron talán csak az marad hátra, h megmondjátok neki konkrétan, h ne haragudj, de minket zavar, h ilyen ápolatlan vagy....

2010. szept. 28. 19:07
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

Egyetértek az elözö hozzászolóval!

ne hozzátok számára kellemetlen helyzetbe,ennél rosszabb nincs.

Egy valaki üljön le vele beszélgetni, kérdezzen rá az anyagi helyzetükre is!

Öt nem megalázni kell, hanem bátorítani, és nem kiközösíteni!

Néha egy öszinte beszélgetés sokat segít!

Szerintem egy próbát megér...

2010. szept. 28. 19:07
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha jómódúak akkor nem értem hogy miért nem ad magára :/ Nálunk a gimiben egy csaj sosem hord melltartót példáúl és olyan pólót hord amiben kint van néha a melle. Kérdeztük hogy miért nem hord (finoman,suttogva persze). Azt mondta hogy nem szereti mert kényelmetlen.

Te menj oda és halkan,"finoman" kérdezz rá ezekre..ű

16/L

2010. szept. 28. 19:08
 19/30 anonim ***** válasza:
58%

nekem is van egy büdös osztálytársam.:S:S

kisebbségi,de nem is ez lenne a baj,hanem nem ismeri a dezodort és olyan mértékű izzadság szaga van,hogy az már hányinger.:/ ráadásul melltartót sem hord és undorító ahogyan tesin fel le lifeg a melle.meg tiszta szőr a lába és rövidnadrágban jár.

ráadásul tavaly nyáron elkezdte nekem,hogy én milyen dagadt vagyok[nem ilyen módon,hanem finoman és igen nem vagyok egy annyira hű de vékony]miközben aránytalanul nagy segge és combja van és vékony felsőteste...

az izzadságfoltos pólókról meg már nem is beszélek.

ezekkel nem lehet mitcsinálni...kerülöda társaságát,előbb utóbb csak megfürdik:O

2010. szept. 29. 18:32
 20/30 anonim ***** válasza:
81%
Fúúúj!!!
2010. szept. 30. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!