Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-13 éves lánynak engednéd...

12-13 éves lánynak engednéd hogy extrém színű haja legyen?

Figyelt kérdés
Tehát tartósan, nem csak egy alkalmas hajszínezővel és nem csak nyáron. A kérdés azért vetődött fel bennem mert a 13 éves unokahúgom haja kékre lett festve. Szerintem egy általános iskolás gyereknek ez nagyon korai.
2022. okt. 5. 06:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
9%

Hát mondjuk marha nagy szüksége van egy ált iskolásnak csecskidobó felsőre, vagy szemhéjtussra.....

Egy 14 évesnek azért nem létszükségleti dolgok azok amiket felsoroltál h tiltva van.

Nem a kifutóra készülnek! Ez nem h nem felháborító, alap dolognak kellene lennie h úgy jelenik meg az iskolában, meg nem egy iskolás. Nem pedig úgy mint aki most lépett ki a Vogue magazinból

2022. okt. 5. 11:52
 22/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem!
2022. okt. 5. 12:04
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha az iskola engedi, akkor igen. Én pl hatosztályosba jártam, 12 évesen mentem át abba a suliba, ami a gimnáziumom lett. Ott senkit nem érdekelt ilyesmi a fiatalabb osztályok esetében sem.
2022. okt. 5. 12:09
 24/31 anonim ***** válasza:
18%

Nem

Közèpiskolában is maximum nyárra.

( nálunk a mai napig a volt sulimban benne van a szabályzatban, hogy nem lehet

2022. okt. 5. 13:17
 25/31 anonim ***** válasza:
31%
miért ne, rosszabb, bunkóbb, butább lesz a festéktől, vagy mi van? lenyűgöző ahogy ugye azt tanítjuk (elvileg) a gyerekeknek, hogy legyenek kedvesek, ne csúfolódjanak, kritizáljanak, közösítsenek ki mást a kinézete miatt, de azért nehogy már véletlenül ne "normálisan" (bármit jelentsen is ez) nézzen ki a gyerek...
2022. okt. 5. 16:01
 26/31 anonim ***** válasza:
65%

#25 akkor mehet az orrkarika is és társai ugye?

Attól se lesz bunkóbb, butább a gyerek.

Vagy akkor egy 8 éves is festhetné nyugodtan....

Azt gondolom egy 12-13 évesnek nem kell divatolnia, meg önkifejeznie ilyen módon.

Ahogy egyre idősebb lesz, lehet a szülő is egyre engedékenyebb.

2022. okt. 5. 18:47
 27/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2022. okt. 6. 11:25
 28/31 anonim válasza:
91%
Nem.
2022. okt. 6. 14:37
 29/31 anonim ***** válasza:
91%
Ennyi idős lányom van, nem engedném, de szerencsére nem is akarja, még a melírt sem (pedig azt engedném, de ha nem, hát nem).
2022. okt. 6. 16:24
 30/31 anonim ***** válasza:
78%

Úgy is megunja, és majd új színt akar, szóval miért ne? 😂

Legyek én a századik csőlátású szülő, aki még ebbe is beleszól…..?

2022. okt. 9. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!