12-13 éves lánynak engednéd hogy extrém színű haja
legyen?
Figyelt kérdés
Tehát tartósan, nem csak egy alkalmas hajszínezővel és nem csak nyáron. A kérdés azért vetődött fel bennem mert a 13 éves unokahúgom haja kékre lett festve. Szerintem egy általános iskolás gyereknek ez nagyon korai.
Hát mondjuk marha nagy szüksége van egy ált iskolásnak csecskidobó felsőre, vagy szemhéjtussra.....
Egy 14 évesnek azért nem létszükségleti dolgok azok amiket felsoroltál h tiltva van.
Nem a kifutóra készülnek! Ez nem h nem felháborító, alap dolognak kellene lennie h úgy jelenik meg az iskolában, meg nem egy iskolás. Nem pedig úgy mint aki most lépett ki a Vogue magazinból
2022. okt. 5. 11:52
22/31 anonim válasza:
Nem!
2022. okt. 5. 12:04
23/31 anonim válasza:
Ha az iskola engedi, akkor igen. Én pl hatosztályosba jártam, 12 évesen mentem át abba a suliba, ami a gimnáziumom lett. Ott senkit nem érdekelt ilyesmi a fiatalabb osztályok esetében sem.
2022. okt. 5. 12:09
24/31 anonim válasza:
Nem
Közèpiskolában is maximum nyárra.
( nálunk a mai napig a volt sulimban benne van a szabályzatban, hogy nem lehet
2022. okt. 5. 13:17
25/31 anonim válasza:
miért ne, rosszabb, bunkóbb, butább lesz a festéktől, vagy mi van? lenyűgöző ahogy ugye azt tanítjuk (elvileg) a gyerekeknek, hogy legyenek kedvesek, ne csúfolódjanak, kritizáljanak, közösítsenek ki mást a kinézete miatt, de azért nehogy már véletlenül ne "normálisan" (bármit jelentsen is ez) nézzen ki a gyerek...
2022. okt. 5. 16:01
26/31 anonim válasza:
#25 akkor mehet az orrkarika is és társai ugye?
Attól se lesz bunkóbb, butább a gyerek.
Vagy akkor egy 8 éves is festhetné nyugodtan....
Azt gondolom egy 12-13 évesnek nem kell divatolnia, meg önkifejeznie ilyen módon.
Ahogy egyre idősebb lesz, lehet a szülő is egyre engedékenyebb.
2022. okt. 5. 18:47
27/31 anonim válasza:
Nem.
2022. okt. 6. 11:25
28/31 anonim válasza:
Nem.
2022. okt. 6. 14:37
29/31 anonim válasza:
Ennyi idős lányom van, nem engedném, de szerencsére nem is akarja, még a melírt sem (pedig azt engedném, de ha nem, hát nem).
2022. okt. 6. 16:24
30/31 anonim válasza:
Úgy is megunja, és majd új színt akar, szóval miért ne? 😂
Legyek én a századik csőlátású szülő, aki még ebbe is beleszól…..?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!