Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-13 éves lánynak engednéd...

12-13 éves lánynak engednéd hogy extrém színű haja legyen?

Figyelt kérdés
Tehát tartósan, nem csak egy alkalmas hajszínezővel és nem csak nyáron. A kérdés azért vetődött fel bennem mert a 13 éves unokahúgom haja kékre lett festve. Szerintem egy általános iskolás gyereknek ez nagyon korai.
2022. okt. 5. 06:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. okt. 5. 09:41
 12/31 anonim ***** válasza:
96%

Ált iskolában nem engednék semmilyen színűre való átfestést. Tincset sbt-t sem

(nyáron lemoshatóval tincseket igen)

2022. okt. 5. 09:47
 13/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Az én kislányom 7. osztályos. Kimosható színezőt fújt néhány tincsre, de már azért is szóltak, hogy nem megengedett. Benne van az iskola szabályzatában is. Aki befestette, annak fel kellett menni az igazgatóhoz, és vissza kellett festeni.
2022. okt. 5. 10:08
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

#13-as, ez mondjuk már a másik véglet, ahol ilyen apróságba is beleállnak. Nem mondom, hogy járjon kék, meg rózsaszín hajjal, de hogy van benne 2-3 csík, és ezért behívják az igazgatóhoz, az szerintem már túlbuzgóság. És ha nem festi vissza, akkor mi van? Naponta kap igazgatóit a gyerek?

Mindenesetre ha nálunk ilyen szabályt bevezetne az iskola, azonnal vinném el máshova, ahol nem faxkalaposkodnak ilyennel....

2022. okt. 5. 10:22
 15/31 anonim ***** válasza:
29%
14-es, van igazság abban, amit mondasz. Nálunk elég szigorúak a szabályok: nem vehetnek fel rövid felsőt, nem lehet kint a melltartó, top pántja, nem megengedett az elénk körömlakk, nem lehet sminkelni sem (szájfény, szempillaspirál megengedett). És még sorolhatnám.
2022. okt. 5. 10:37
 16/31 anonim ***** válasza:
81%
Fuu, gyanítom, akkor ez nem állami/önkormányzati iskola lesz, hanem egyházi. Ott szoktak lenni ilyen diktatórikus szabályok. Vagy valami nagyon elit hely. Vagy nem Magyarország :)
2022. okt. 5. 10:40
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
De, állami, lepusztult, magyar suli. Budapest melletti város. Ne is mondjátok…. Mindig nyafog a gyerkőc, hogy itt semmit sem lehet csinálni.
2022. okt. 5. 10:43
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor pedig az igazgató lehet valami nagyon olyan átkosból visszamaradt ex-kommunista tróger (már elnézést), akit - a gyerekek érdekében - jó lenne leváltatni, mert nem hiszem, hogy ez lenne a normális és az elfogadott 2022-ben.

Legalább rendezvények, programok, stb tehát ami a mai diákok igényeknek megfelelő, az legalább szokott lenni? Vagy azok is 0 ?

Többi szülő hogy áll a dologhoz nálatok?

2022. okt. 5. 10:49
 19/31 anonim ***** válasza:
95%
Programok, rendezvények a Covid miatt nem igazán voltak az elmúlt 2 évben. Hát, nem mai csirke már az igazgató. Már engem is tanított, és nem akkor kezdte a tanári pályát.
2022. okt. 5. 11:03
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy sejtettem... :) Kitartást!
2022. okt. 5. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!