Mit gondoltok az extrém hajszínekről? (Kék,rózsaszín,zöld,lila..stb)
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 03:29
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
74 szavazat
1/14 anonim válasza:
Majd kinövi az illető. Keresi az egyéniségét. Aztán majd megtalálja a maga természetes valójában.
2/14 anonim válasza:
Imádom, és ez nem feltétlen cdak kinövős dolog, sokaknak ilyen színes énképe van.
Nwkem férfi létemre vöröshajú az én képem.
3/14 molnarmarcell21 válasza:
Tiniken szeretem, idősebb korban már valóban nem túl szerencsés.
4/14 anonim válasza:
Ha neki tetszik, miért érdekes az én véleményem, hiszen önmagának, nem pedig nekem csinálja.
5/14 anonim válasza:
Minál igényesebb a munka annál jobb.
Ha már erre adja valaki a haját akkor az minőségi legyen, hogy ha ránézek ne igénytelenséget lássak hanem igényes vagányságot
6/14 anonim válasza:
Imádom, nekem is színes, jelenleg türkiz.
7/14 Noren1989 válasza:
Nekem tetszenek, női egyedeken.
8/14 anonim válasza:
A rózsaszín, zöld szerintem nem néz ki jól.
De a kék, lila jól néz ki.
De a kék, lila még jobban néz ki ha csak a hajadból alulról 5-7 cm festesz vagy hajkrétázol be.
De szerintem először amikor kipróbálod akkor csak hajkrétázd mert lehet nem.fog tetszeni és akkor a hajkrétázd egy pillanat alatt egy alapos hajmosásal le tudod mosni:)
9/14 Metionin válasza:
Ha igényesen van megcsinálva és karban tartva, akkor szép. Az nem tetszik amikor valaki egyszer befesti, aztán "úgy felejti", hagyja kikopni, kizöldülni amikor alatta már átlátszik a szőkítés, na az csúnya. Ilyenkor vagy fesse újra vagy fesse vissza az eredetit. Nekem évek óta sötétkék, drága és macerás szép állapotban tartani főleg hogy hosszú de ez volt a vágyam ovis korom óta, szóval vállalom.
10/14 anonim válasza:
Nekem tiniként rózsaszín volt a hajam, kb egy évig. Imádtam. Annyira jó móka volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!