A nőgyógyász mit csinál velem?
Lehet, hogy kicsit bután hangzik a kérdés, de fogalmam nincs. Holnap kell mennem, és nagyon félek. Kicsit cikinek is érzem. Nem fáj? És ha még szűz vagyok mit csinál? Én még tampont se merek használni, nem akarom hogy felnyúljon. Vagy hogyan vizsgál meg?
Válaszotokat köszönöm, és ne nézzetek hülyének a kérdés miatt. :)
13/L
Első vagyok, remélem, h túl vagy már rajta, és nem volt borzasztó.
Itt olvastam, h végbélen keresztül vizsgál, mikor én először volt, 16 évesen, engem hüvelyen keresztül vizsgált, de nagyon óvatosan, nem fájt, kicsit kellemetlen volt:S
Egyébként tényleg semmi köze senkinek, h miért megy, én pl azért voltam, mert már nem bírtam a borzasztó menstruációs görcsöket.
Én elöszőr női gyermeknőgyógyásznál voltam..kellemetlenebb lett volna számomra mondjuk anyukám férfi dokija..
nagyon kellemetlen helyzet,de neki ez a dolga és mikor leveszed a bugyid a nőgyógyász nem azt fogja nézzegetni,milyen izgató :)
Fleg ha nő,de ha férfi akkor se,neki ez teljesen hétköznapi dolog,mintmikor te bemész a boltba és fizetsz a kasszánál neki ez ugyan olyan..
nem fog fájni max egy picit..ne aggódj. :)
Szia, na mi volt?
Engem érdekelne, mert valszeg. nekem is mennem kell majd...
Hát attól hogy szűz és még csak 13 éves nem biztos hogy a doki a végbelén keresztül felnyúlva vizsgálja meg,mert szűzek esetén is van hogy használja a kacsát,ami egy fémeszköz és a hüvelybe helyezi fel annak segítségével vesz mintát tőled.Valami hosszú felsőrészt vegyél fel.
Na mi volt és mért kellett menned?
Ha a mensid kimaradt v. még nem jött meg,akkor fölösleges menned,mert ez a te korodban gyakran előfordul.
A mellet nem minden orvos nézi meg,és ha sor is kerülne rá,akkor előbb meg kell várnia hogy felöltöz alul,ha ezt nem tenné meg,akkor nyugodtan mond meg,hogy neked ez nem jó,és nem is kell engedned ha nem szeretnéd,mert ez nem is normális dolog.
Mivel kiskorú vagy anyukád bennt tartozkodhat vizsgálat alatt veled és igen fiatal vagy ezért nem biztos hogy a melled megnézé,inkább szerintem végbélen keresztül vizsgálna meg,vagy csak a nemiszervedet kívülről nézné meg.
A másik meg hogy általában van egy külön függönnyel elválasztott vizsgálórész,na simán kérd meg hogy húzza el a függönyt és akkor más nem lát be,mert sajnos sokszor erre sem figyelnek,így kevésbbé kellemetlen a dolog és nyugodtan a bugyid is maradhat rajtad elég ha majd a vizsgáló ágynál veszed csak le,nem kell alul meztelenül bemenned.
Ha azt kérné hogy vegyél le mindent magadról hagyd ott,mert ez nem normális eljárás,de sajnos lehetett hallani ilyenről is,mond meg hogy te nem szeretnéd,nézen meg alul és ha kíváncsi a melledre akkor várja meg hogy felöltöz és csak utána néze meg,ne hagyd magad!!!.
Ezért is jobb ha anyukád veled megy,mert tuti akkor semmi nem történhet,tudod nem mindig figyelnek arra hogy az embert minnél kevésbbé hozzá kellemetlen helyzetbe.
A legjobb ha gyerek vagy ifjúsági orvoshoz mész,anyukád meg a vizsgáló függönnyel elválasztott részén kívül is megvárhat,mert hát elég kellemetelen az ilyen vizsgálat és nem szereti az ember ha ilyenkor látják,de mégis megnyugtató,hogy ott van az édesanyád.
Még valamit szerintem kacsát nem fog használni.attól nem kell félned,azt hogy szűz vagy közöld,akkor óvatosabb az orvos,ez mondjuk attól is függ,hogy te kislányos 13 éves vagy,vagy fizikálisan sokkal inkább egy 16 éves lánynak felelsz meg.
De ha valami kiütésed lenne a nemiszerv környékén és emiatt kell menned akkor külső vizsgálatot csinál és egy pálcikával kenetet vesz majd.Ha mensi kimaradásáról van szó,akkor meg fölösleges menned,ha csak nem szűz vagy,mert ez gyakori ebben a korban,ahogy a mensi hiánya is,és ha azért mész mert nincs mensid vigyázzatok nagyon mert hormon gyógyszereket szeretnek felírni és mellékhatásai is lehetnek,de anyukád ezt biztos tudja.
De miért kell elmenned ha szabad megkérdeznem?És el mentél e már rá,mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!