Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Juhász Alpár Gábor szülész-...

Dr Juhász Alpár Gábor szülész-nőgyógyász Debrecenben a Klinikán, milyen doki, mit lehet és mit kell tudni róla, mit mennyiért csinál, van e magánrendelése, mik az elérhetőségei?

Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én sajnos nem tudok mindenre válaszolni, mert én csak egyszer kerültem hozzá véletlenül. Nekem hihetetlenül lelkiismeretesnek és érdeklődőnek tűnt, nagyon rendes volt, és mókás. Totál megnyugodtam. Én a Klinikán voltam nála, nem tudom van-e magánrendelése. Nekem nagyon szimpi volt.
2008. nov. 13. 18:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is hozzájárunk de ott a klinikán szokott minket fogadni azt nem tudom van -e magán rendelése.Nagyon barátságos nem az a tipikus "kemény orvos".Telefon számot privát eltudom neked küldeni ha gondolod.
2008. nov. 14. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedves doki és lelkiismeretes! Nincs neki magánrendelése ez biztos, mert a barátnőm is mindig hozzájár és mindig a klinikára megy hozzá. A telefonszámát pedig nem adja ki. Csak próbáld megtudni, hogy mikor dolgozik és ha már egyszer bejutsz hozzá,akkor meg tudjátok beszélni, hogy hozzá szeretnél járni.
2008. nov. 14. 12:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nála szültem tavasszal, nagyon jófej, kedves és rendes. Ilyen dokiból kéne még több.
2008. dec. 30. 19:51
 5/13 anonim válasza:

2006. októberben szültem nála. Nagyon lelkiismeretes, toleráns orvos. Első gyermekem császáros volt, a másodikat mindenképpen meg akartam szülni. 100%-ig mellettem állt, ő sem akart vágni.

Bármi kérdésem, problémám volt, mindig szakított rám időt.

Tudomásom szerint magánrendelése nincs. A legkönnyebben szülésznőn keresztül lehet hozzá eljutni. Soha nem fogadott el tőlünk pénzt!

2009. ápr. 18. 14:33
 6/13 anonim válasza:

Sziasztok!

Szeretnék tőletek segítséget kérni.Most mennék először nőgyógyászhoz,és nem tudom hogy kihez menjek.Anyának a nőgyógyásza azt mondják nagyon szigorú,nem szeretnék most nevet említeni,de egy nőről van szó.

Szeretném megkérdezni tőletek,hogy szerintetek Dr Juhász A Gábor jó döntés lenne?milyen orvos?rendes?tapintatos?hogyan bánik az emebrekkel?hol találhatom meg?esetleg valaki el tudná küldeni a telefonszámát?

(igazából Dr J.A.Gáborról a neten olvastam,és elég jókat mondanak róla...nagyon fontos lenne ha valaki tudna segíteni,mert én nem szeretnék olyan orvoshoz menni aki belegázol a lelkembe,vagy beszólogat,esetleg nem úgy bánik velem,ahogy azt elvárnám!Tehát ebből szerintem kiderült,hogy nem vagyok egy keménylelkű ember.:) )

előre is köszi a segítséget!:)

2009. aug. 26. 19:10
 7/13 anonim ***** válasza:

DOTE Női Klinika

Orvos:

Dr. Major Tamás, Dr. Juhász Gábor, Dr. Krasznai Zoárd

Dr. Csorba Roland, Dr. Kovács Judit, Dr. Nagy István Géza

Utolsó hozzászólónak:

Ezt a www.fogamzasgatlas.hu oldalon találtam, de nem tudom, hogy mennyire aktuális.

Rendelési idő:

H:13.30-15.30 Dr. Csorba, K:13-15.30 Dr. Krasznai, Dr. Nagy

Sz:12.30-15 Dr. Krasznai,Cs:12-14 Dr. Major P:12-14 Dr. Juhász

Szerintem mindenképp Juhász dokihoz menj! Tényleg rendes. Fiatal doki, lelkiismeretes, kedves. Én már szültem is nála, és a második babámat is nála akarom szülni majd.

Fordulj hozzá bátran!

2009. aug. 27. 21:04
 8/13 stella6 válasza:
Valaki megtudná írni Juhász dortor telcsi számát?
2011. febr. 17. 13:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ne menj Juhászhoz!!! Én nála szültem, mert mindenki őt ajánlotta! Borzasztó volt! Majdnem az asztalon maradtam a gyerekkel együtt!!
2011. febr. 17. 13:42
 10/13 anonim válasza:
Látom nagyon régen lett ez a kérdés feltéve. Igazából ennek ellenére csak azért írok, mert ha az valaki rákeres google-ba, akkor elolvashatja amit írok. Felszeretném hívni mindenkinek a figyelmét, aki arra vállalkozik, hogy Debrecenben a Klinikára megy nőgyógyászhoz, ha meglátja, hogy aktuálisan Dr. Kovács Judit rendel, akkor azonnal fordítson hátat! Ez egy mufurc öregasszony, aki arra nem képes, hogy megvizsgálja a beteget aki elmondja a panaszát, és ráadásként bunkó is az emberrel...
2011. márc. 25. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!