Dr Juhász Alpár Gábor szülész-nőgyógyász Debrecenben a Klinikán, milyen doki, mit lehet és mit kell tudni róla, mit mennyiért csinál, van e magánrendelése, mik az elérhetőségei?
2006. októberben szültem nála. Nagyon lelkiismeretes, toleráns orvos. Első gyermekem császáros volt, a másodikat mindenképpen meg akartam szülni. 100%-ig mellettem állt, ő sem akart vágni.
Bármi kérdésem, problémám volt, mindig szakított rám időt.
Tudomásom szerint magánrendelése nincs. A legkönnyebben szülésznőn keresztül lehet hozzá eljutni. Soha nem fogadott el tőlünk pénzt!
Sziasztok!
Szeretnék tőletek segítséget kérni.Most mennék először nőgyógyászhoz,és nem tudom hogy kihez menjek.Anyának a nőgyógyásza azt mondják nagyon szigorú,nem szeretnék most nevet említeni,de egy nőről van szó.
Szeretném megkérdezni tőletek,hogy szerintetek Dr Juhász A Gábor jó döntés lenne?milyen orvos?rendes?tapintatos?hogyan bánik az emebrekkel?hol találhatom meg?esetleg valaki el tudná küldeni a telefonszámát?
(igazából Dr J.A.Gáborról a neten olvastam,és elég jókat mondanak róla...nagyon fontos lenne ha valaki tudna segíteni,mert én nem szeretnék olyan orvoshoz menni aki belegázol a lelkembe,vagy beszólogat,esetleg nem úgy bánik velem,ahogy azt elvárnám!Tehát ebből szerintem kiderült,hogy nem vagyok egy keménylelkű ember.:) )
előre is köszi a segítséget!:)
DOTE Női Klinika
Orvos:
Dr. Major Tamás, Dr. Juhász Gábor, Dr. Krasznai Zoárd
Dr. Csorba Roland, Dr. Kovács Judit, Dr. Nagy István Géza
Utolsó hozzászólónak:
Ezt a www.fogamzasgatlas.hu oldalon találtam, de nem tudom, hogy mennyire aktuális.
Rendelési idő:
H:13.30-15.30 Dr. Csorba, K:13-15.30 Dr. Krasznai, Dr. Nagy
Sz:12.30-15 Dr. Krasznai,Cs:12-14 Dr. Major P:12-14 Dr. Juhász
Szerintem mindenképp Juhász dokihoz menj! Tényleg rendes. Fiatal doki, lelkiismeretes, kedves. Én már szültem is nála, és a második babámat is nála akarom szülni majd.
Fordulj hozzá bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!