Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Juhász Alpár Gábor szülész-...

Dr Juhász Alpár Gábor szülész-nőgyógyász Debrecenben a Klinikán, milyen doki, mit lehet és mit kell tudni róla, mit mennyiért csinál, van e magánrendelése, mik az elérhetőségei?

Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező! Mi volt a gond? Én éppen azon gondolkozom, hogy őt fogadom fel.

A babádhoz gratulálok!!

2011. ápr. 6. 15:29
 12/13 anonim válasza:

A kedves kérdező véleményem szerint bárki asztalán "majdnem ottmaradt volna". Mi nála szültünk. Egyetlen vizsgálatért sem fogadott el semmit. Egyetlen egyszer volt velünk picivel durvább a kelleténél, de akkor látszott rajta, hogy nem aznap kelt felt...

Ettöl eltekintve jó modorú, vicces, körültekintö ember, aki elött saját és mások véleménye szerint is komoly jövö áll. (minket bentröl irányitottak hozzá)

Nem mérvadó, de párom elsö gyermekét 4 kiloval, 10 cm feletti fejatmerövel szülte meg spontán nála 4 óra alatt.

Az már viszont komoly volt, hogy alig tudtam neki odadni azt ami jár azért, mert ünnepnap ejszaka 6 órát töltött bent velünk a szülészeten. (Nem volt szolgálatban)

Két megyével arrébb lakunk, de a szomszéd utcából is jár hozzá egy kismama. Azt hiszem ez kellö végszó.

2012. júl. 8. 06:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy nektek jó véleményetek van róla, de ha te is 3 napig szivárgó magzatvízzel járkálnál, mert az orvosod nem hiszi el hogy az magzatvíz, és bemész hozzá délután fél 3kor két és fél ujjnyival, és még éjszaka fél 1kor ugyan úgy két és fél ujjnyi vagy, és még azt mondja megkérdezi hogy mit csináljon, és a császár mellett döntött, mert már a babának beszorult a feje a medencémbe, és gyengült az NST-je akkor nektek sem ilyen véleményetek lenne! Én veszélyeztetett terhes voltam, előtte elveszítettem két babámat is! Annyi gyógyszert adtak, hogy már csak altatással tudtak császározni! Voltak még ott egyéb problémák is, de régen volt! Örülök neki hogy mással nem ilyen!!
2012. júl. 9. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!