Most szerintetek is én vagyok a rossz?
Figyelt kérdés
Tegnap raktam fel myvipre egy új képet,amin ferdén tartom a fényképezőt.Már tegnap is belémkötött ezért anyukám,hogy miért ferde.Ma azt mondta,szedjem le, vagy fordítsam át.Én meg mondtam, hogy direkt úgy fényképeztem, nem fogom se letörölni, sem átfodgatni.Addig piszkált vele, amíg el nem sírtam magam,most másodjára is sírok, de azért, mert megfenyegetett,hogyha nem szedem le azt az egy képet, nem kapom meg a laptopot amit a nagypapám venne.Szerintetek is le kéne szednem, vagy inkább legyen megint az amit ő akar?2010. szept. 25. 13:09
11/17 anonim válasza:
Irigylem Anyukádat, hogy ez a legnagyobb gondja!
12/17 anonim válasza:
omg.
anyád vagy kicsit kattant,vagy tényleg iszonyatosan unatkozik és mindenbe beleköt.
és ha 1 fokkal ferdébb a képed azt is észreveszi?:O
13/17 anonim válasza:
Fordítsd el a képed oszt kész. A laptopért megéri ;) anno én a ballagásomra kaptam...
16/17 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani hogy hálát adok az Istennek hogy csak Én értek a családban a Számítógéphet (huuh)
Hát anyukádnak nem tudom hogy mi baja van [MÉG A 15° os forgatással is] na mindegy.. Ha a nagyapádat lebeszéli / lebeszélte róla, és 'közli' veled hogy Nincs laptop, akkor sz*rd le és Azért is rakj fel forgatott képet a Myvipre!
Ne legyen még a Saját profilodban is az amit ő akar... Állj ki magadért Hajrá :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi,már megoldódott.
2010. szept. 28. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!