Most szerintetek is én vagyok a rossz?
Figyelt kérdés
Tegnap raktam fel myvipre egy új képet,amin ferdén tartom a fényképezőt.Már tegnap is belémkötött ezért anyukám,hogy miért ferde.Ma azt mondta,szedjem le, vagy fordítsam át.Én meg mondtam, hogy direkt úgy fényképeztem, nem fogom se letörölni, sem átfodgatni.Addig piszkált vele, amíg el nem sírtam magam,most másodjára is sírok, de azért, mert megfenyegetett,hogyha nem szedem le azt az egy képet, nem kapom meg a laptopot amit a nagypapám venne.Szerintetek is le kéne szednem, vagy inkább legyen megint az amit ő akar?2010. szept. 25. 13:09
1/17 anonim válasza:
Szedd le, kell az a laptop :DDD
Bár f@ngom sincs miért baj, hogy ferde, de néha nem szabad logikát keresni. Jól jön az a laptop :DDD
2/17 A kérdező kommentje:
az mondta addig fog szivatni amig az nem lesz,amit ő akar.
2010. szept. 25. 13:13
3/17 A kérdező kommentje:
Leszedtem,átfodítottam,feltettem.Erre azt mondta, hogy ez a minimum, mert hogy ferdén nem normális, és ő már csak tudja.
2010. szept. 25. 13:21
4/17 anonim válasza:
Istenem! Hány éves vagy, hogy beleszól az ilyenekbe? Én a saját anyámat minimum a p.icsába küldeném el! De mi inkább barátok vagyunk és együtt hülyülünk!
5/17 anonim válasza:
jéé, milyen furcsa problémái vannak anyudnak. Mondjuk ha ő ettől boldog, akkor hagyd rá, oly mindegy, majd felraksz egy másik 'egyenes" képet, azt kész. Emelkedj felül rajta, én is amondó vagyok, hogy jól jön az a laptop :D. Anyukád kicsinyes dolgait meg hagyd rá. ez legyen a legnagyobb problémája...
6/17 A kérdező kommentje:
Az a kedves édesanyám azt mondta, hogy azt kell csinálnom, amit mond(még a 15 fokos képelforgatás is beletartozik!),különben lebeszéli a nagypapámat a laptopról.
Normális, hogy így "szivat"?Vagy csak én vagyok érzékeny?
2010. szept. 25. 13:25
7/17 anonim válasza:
anyudnak mekkora nagy problémiái vannak :D istenem.. xD nagyon unatkozhat:D
8/17 A kérdező kommentje:
Hát az biztos:D
2010. szept. 25. 13:44
9/17 anonim válasza:
Hú, na ilyenkor adok hálát a sorsnak, hogy anyám nem ért a számítógéphez. xD
De tényleg, ha ilyen szőrszálhasogató anyud, inkább szedd le azt a képet, vagy fordítsd meg. A laptopért ez a minimum. :) Aztán meg ha felnőzz, húzz el otthonról, mint a vadliba, és akkor nem fog már beleszólni az életebe. ;)
10/17 anonim válasza:
Ne haragudj, nem bántásból mondom, de anyukád egy retardált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!