Barátnőm furán viselkedik miért?
eddig azon nyaggatott hogy menjek vele el gólyabál után a discoba ma meg közli mikor már feliratkoztam h nem jön mert más se megy nagyon az Ő osztályából
erre én mondtam h de hát én megyek
erre nem mondott semmit
meg mindent amit közösen csinálnánk az utolsó pillanatban mond le ha meg megharagszom rá nem is érdekli h mi bajom van
van hogy mikor barátja van nem is beszél velem hetekig
pedig a legjobb barátnőm meg én is neki elméletileg
ez miért lehet vagy miért csinálja ezt
?
köszi a válaszokat
de nem ezt csak most kezdte mióta az eszemet tudom a legjobb barátnőm de tényleg minden titkot megtartunk meg ilyenek
ezt csak pár hónapja kezdte
nem igazi barátnőd. csak egy pótlék vagy neki az ilyet jobb elkerülni messziről
nekem is van 1ilyen érdekes módon mikor volt barátja akkor rám se nézett meg nem érdekelte mi van velem, de amióta nincs feltűnt neki, hogy jé nekünk kéne találkozni is meg nem olyan a kapcsolatunk mint régen volt. de mikor barátja volt akkor nagy ívbe lesz@rt engem.
most meg már ott tartunk, hogy emiatt engem hibáztat, hogy én miért vagyok ilyen vele,hogy nem akarok vele találkozni(?) úgyhogy erről ennyit.
keress egy normális barátnőd magadnak te is.
amugy köszi
de lehet hogy ez az én hibám is mert nyáron meg én mellőztem...
Nincs valami ok amiért mérges lehetne rád?Vagy esetleg féltékeny?
Az én barátnőm abban borzalmas,hogy olyan féltékenységi rohamot kap a legkisebb dologtól,hogy hozzám se szól el se mondja okát elkerül..stb
Egyébként ha pasizik akkor az a lényeg,hogy csak azzal a palival legyen.
köszi a választ
már normálisabb :D
lehet csak rossz kedve volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!