Mit kezdjek magammal? (bővebben lent)
Én az egyik szememre(jobbra) kancsal vagyok.
Páran kigúnyoltak kinevettek miatta.
Ma is 2 korombeli fiú hogy milyen kancsal bolti eladó leszel.
De viszont van egy lány aki bejön nekem meg én is neki.Ma is találkoztam vele.Én haverommal voltam ő barátnőjével.De még nem beszéltem vele.Szerintem őt nem zavarja ez a kancsalság.Akkor most ciki ez a kancsalság vagy ne foglalkozzak vele? Mit tegyek? 17/F
Nekem volt egy kancsal osztálytársam, mondjuk mi nem röhögtük ki meg semmi.
Középsulis volt, megműttette, ma már senki nem mondaná meg, hogy ő kancsal volt valaha (pedig mind a két szemére!)
Nagyon sokat javított rajta!
Én csak javasolni tudom, de beszéld át a szüleiddel az egész témát!
Hidd el, megnőne az önbizalmad :)
Utolsó:Szerintem szólítsd le ha tetszik
Utolsó előtti:félek hogy lesz e valami következmény e
Én csak akkor műttetném meg, ha tuti jobb lesz, és ha végképp nemtudod magad elfogadni így. Amint kibékülsz a saját testeddel, az esteleges hibákkal együtt, máris másképp fog nézni rád a környezeted is. Tuskó gúnyolódók mindig voltak és lesznek. Eeket le kell rázni magadról. Légy tisztában az értékeiddel, és ne foglalkozz a kancsalsággal. Ez egyáltalán nem ciki. Ciki az, hogy vki képtelen tolerálni azt, hogy nem szabvány a külsőd. Égjen az ő képük miatta. Nézz utána a műtétnek, menj el szemészetre, kérdezd meg. Aztán laposan mérlegelj, kérd a szüleid tanácsát is.
A láy pedig ha tetszik, akkor ismerkedj meg vele. Ha nem tud így elfogadni csak miatta ne műttesd a szemed. A kapcsolatnak nem külsőségeken kell alapulnia, mert az idő múlik mindenki felett. A belső értékek sokkal fontosabbak.
Nyilván látta kezdettől fogva a szemed, és bejössz neki. Hol itt a kérdés?
Ismerkedjetek, találkozzatok kettesben is, hívd el valahova. Hidd el, hogy a szemeddel együtt "nézett ki" magának. Nem ismerlek, de el tudom képzelni, hogy még szexi is lehet!
Fel a fejjel!
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!