Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire jó ötlet elengednem...

Mennyire jó ötlet elengednem a 15 éves lányomat a 18 éves barátjával strandra?

Figyelt kérdés
Nekem ez azért nagyon furcsa, mivel tudomásom szerint néhány napja jöttek össze, és én még nem ismerem a fiút, csak képen láttam. Holnap akarnak menni. A lányom hajthatatlan, ha nem engedem el, tuti sértődés lesz. De nem tudom, mennyire jó ötlet ez? Féltem.

2022. júl. 3. 08:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
98%

Azt hiszed, a sötét moziterem lehetőségeit nem használják ki? Nem egy ismerős dicsekedett már azzal, hogy moziban szexeltek a film közben.

Nappal, strandon ez egy fokkal nehezebb :D

2022. júl. 3. 13:00
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

"Meg hát pár nap ismertség után máris fürdőruhában lenni egymás előtt? "

NYáron a strandon egy egész csomó ismeretlen ember előtt van fürdőruhában az ember.... Komolyan nem hiszem el, hogy ezt hoztad fel érvként.

Miért nem lehet simán elengedni azt a lányt a strandra, minden hátsó gondolat nélkül? Lett egy barátja, igen, fognak csókolózni és majd mást is csinálni. Ha szexelni akarnak, úgyis megoldják.

Vagy te azt szeretnéd, hogy a lányod várjon ezzel a nászéjszakáig? Mert akkor tényleg ne engedd el, sőt, a házból se mehessen ki...

2022. júl. 3. 13:08
 23/31 anonim ***** válasza:
98%
Ahelyett, hogy féltenéd inkább ülj le vele és nem letámadóan, de kérdezd ki, hogy ilyen meg olyan esetekben mit csinálna, a szex témához hogyan áll(15 évesen még egyáltalán nem biztos, hogy akar szexelni) és ilyenek. Hidd el, hogy a kommunikációval többet érsz, mint a tiltással és az aggódással.
2022. júl. 3. 13:14
 24/31 anonim ***** válasza:
98%
Azt vágod, hogy ha ő szexelni akar, akkor ahhoz strand se kell? Meg, hogy megoldják ők maguknak. Még csak tudnod sem kell róla, meg valószínűleg nem is fogsz, ilyen hozzáállással. Te beavattad anyukádat? Nem óvhatod meg az összes hülyeségtől, és amúgy sem változtat semmin, hogy te ismered-e. Jobb lenne valóban ha ők régebb óta ismernék egymást, de ez van. A 15 éves lánynak dúlnak a hormonjai. Kikerülhetetlen amúgy is. Amúgy meg ha normálisan sikerült nevelni és bízol az ítélőképességében, akkor nem értem s problémát. Örülhetnél, hogy azt elmondta, hogy vele megy és nem kamuzta be, hogy csak a csajokkal.
2022. júl. 3. 13:43
 25/31 A kérdező kommentje:
Rá tudtak beszélni, de hárman mennek, a legjobb barátnőjével.
2022. júl. 3. 14:31
 26/31 anonim ***** válasza:
98%

Ó, mintha az anyám lennél. Igen régen volt már, 44 éves vagyok.

15 éves voltam, sehová sem engedett el anyám, csak a barátnőmhöz, őt szintén szigorúan fogták. Éppen ezért egyszerűen mindig a másikat jelöltük meg, hogy épp vele vagyunk. Volt, hogy tényleg együtt indultunk, de mindig szétváltunk, mentünk a saját barátunkhoz.

Ha engedtek volna, őszinte lettem volna velük. Így tökélyre fejlesztettük az ámítást.

Miért nem vagy büszke a kapcsolatotokra? Hogy bizalommal fordult hozzád?

Bármikor összejöhet egy sráccal, miközben strandol. Mitől félted?

2022. júl. 3. 14:33
 27/31 anonim ***** válasza:
98%

hárman mennek, a legjobb barátnőjével.

Az első kereszteződésig 😂

2022. júl. 3. 14:34
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

“Rá tudtak beszélni”

Segítek, rossz szülő vagy.

2022. júl. 3. 16:29
 29/31 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. júl. 3. 16:35
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyértelműen kontroll alatt akarod tartani a lányodat
2022. júl. 3. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!