Mennyire jó ötlet elengednem a 15 éves lányomat a 18 éves barátjával strandra?
Azt hiszed, a sötét moziterem lehetőségeit nem használják ki? Nem egy ismerős dicsekedett már azzal, hogy moziban szexeltek a film közben.
Nappal, strandon ez egy fokkal nehezebb :D
"Meg hát pár nap ismertség után máris fürdőruhában lenni egymás előtt? "
NYáron a strandon egy egész csomó ismeretlen ember előtt van fürdőruhában az ember.... Komolyan nem hiszem el, hogy ezt hoztad fel érvként.
Miért nem lehet simán elengedni azt a lányt a strandra, minden hátsó gondolat nélkül? Lett egy barátja, igen, fognak csókolózni és majd mást is csinálni. Ha szexelni akarnak, úgyis megoldják.
Vagy te azt szeretnéd, hogy a lányod várjon ezzel a nászéjszakáig? Mert akkor tényleg ne engedd el, sőt, a házból se mehessen ki...
Ó, mintha az anyám lennél. Igen régen volt már, 44 éves vagyok.
15 éves voltam, sehová sem engedett el anyám, csak a barátnőmhöz, őt szintén szigorúan fogták. Éppen ezért egyszerűen mindig a másikat jelöltük meg, hogy épp vele vagyunk. Volt, hogy tényleg együtt indultunk, de mindig szétváltunk, mentünk a saját barátunkhoz.
Ha engedtek volna, őszinte lettem volna velük. Így tökélyre fejlesztettük az ámítást.
Miért nem vagy büszke a kapcsolatotokra? Hogy bizalommal fordult hozzád?
Bármikor összejöhet egy sráccal, miközben strandol. Mitől félted?
hárman mennek, a legjobb barátnőjével.
Az első kereszteződésig 😂
“Rá tudtak beszélni”
Segítek, rossz szülő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!