Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednétek 16 éves...

Ti elengednétek 16 éves fiatokat a barátjával, aki 18 éves Amerikába?

Figyelt kérdés
A barátjának a rokonához mennének 3 hétre, aki velük egyidős. Másfél éve ismeri a barátját, illetve a rokona is volt Magyarországon 2 alkalommal, akkor ismerkedtek össze.

2018. júl. 1. 05:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
44%
Hát ha van kb 200ezre a jegyre plusz legalább 100 ezre költőpénzre és felsőfokon beszéli az amerikai angolt akkor igen
2018. júl. 1. 05:47
 2/34 anonim ***** válasza:
67%
Amerikába hova? mert Kanada és Mexikó és még több tucat ország is Amerika. Persze sejthetően az USÁra gondolsz. Nem, nem engedném el. Tengerentúlra, pontosabban Európán kívülre kizárólag családtaggal mehetne addig, amíg kiskorú. Ennyi idősen még nem tudnak rendesen érdek-érvényesíteni, ha bármi gond akad akár beutazásnál, illetve eleve nem tudom mennyire lesznek ott felügyelet alatt.Az nem ismeretség, hogy látott valakit kétszer, az meg lényegtelen, hogy a barátjának kvázi a rokona, őt is nemrég ismeri csak. Így nem, nem engedném 16 évesen az USÁ-ba. Amúgy sem olyan egyszerű oda turistaként sem kiruccanni, hogy akkor durrbelebumm és megyek, ESTA, komoly pénzek (utazás, költőpénz, ellátás egyebek), majd ha mindezt intézi önállóan nagykorúan, akkor mehet.
2018. júl. 1. 06:28
 3/34 anonim ***** válasza:
31%
Elengedni = van-e 600.000 forintja erre a kiruccanásra?
2018. júl. 1. 07:05
 4/34 anonim ***** válasza:
40%
Nem engedném el.
2018. júl. 1. 07:15
 5/34 anonim ***** válasza:
39%
nem
2018. júl. 1. 07:24
 6/34 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell felsőfokon beszélnie az angolt ahhoz, hogy odamenjen pár hétre.

Nem tudom miért kell ilyen baromságokat ideböfögni.

Ez nem tőlünk függ hanem a fiadtól. Ha egy megbízhatatlan kis nyikhaj aki csak vedel és fejjel megy a falnak akkor nyilván nem engedném el.

2018. júl. 1. 08:15
 7/34 anonim ***** válasza:
16%
Nem, mert nincs fölös párszáz-ezrem, pluszban kiskoru, ha valamiért visszafordítják a határon (elöfordulhat, hogy épp vele kekeckednek, rokonnal is szivoznak amerikai áp-ként idönként) mit csinál?
2018. júl. 1. 08:18
 8/34 anonim ***** válasza:
74%
Nemrég elutaztunk az USA-ba a szüleimmel. Már 18 voltam, mégis nagyon örültem, hogy velem vannak. Sokkal bonyolultabb mindent elintézni és bejutni az országba, mint hittem, pedig utánanéztem korábban is. Útlevél, ESTA, repjegy. Ezeket hónapokkal korábban el kell kezdeni intézni. Nem beszélve az anyagiakról. Az emberek életmódja, hozzáállása is egészen más mint a miénk. Magamból kiindulva én nem engednék el egy 16 évest, akiért én felelek, pedig magamat is talpraesettnek tartom. Ráadásul az ottani rokonok sem biztos, hogy örülnek, hogy a családi találkozón 3 hétig egy idegen gyerek is ott lesz.
2018. júl. 1. 08:38
 9/34 anonim ***** válasza:
33%

Nem.

Várjon pár évet, akkor majd mehet

2018. júl. 1. 09:15
 10/34 anonim ***** válasza:
35%
én biztos nem engedném el !!!3 hétig aggódni fogsz mi van a gyerekkel??
2018. júl. 1. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!