Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednétek 16 éves...

Ti elengednétek 16 éves fiatokat a barátjával, aki 18 éves Amerikába?

Figyelt kérdés
A barátjának a rokonához mennének 3 hétre, aki velük egyidős. Másfél éve ismeri a barátját, illetve a rokona is volt Magyarországon 2 alkalommal, akkor ismerkedtek össze.

2018. júl. 1. 05:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
16%
Lol, nem. Taknyos 16 éves.
2018. júl. 1. 09:17
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
Elengedném, el is engedtem. És nem három hétre, hanem egy egész tanévet eltöltött kint. A mai napig élete egyik legnagyobb élményeként tartja számon, rengeteg tapasztalatot és barátot szerzett, a nyelv gyakorlásról nem is beszélve.
2018. júl. 1. 09:24
 13/34 anonim válasza:
9%

Kizárt!Lehet sose fogod latni többet!

Ha mondjuk Pestre menne 1koncertre,akkor meg azt mondanam,jól van menjen,de Amerikába?

Kedves szülő hogy merülhetett fel benned ez a kérdés?

Biztos hogy a szülő vagy?

Nem a kiváncsi gyerek irta ki a kérdést?

2018. júl. 1. 09:27
 14/34 anonim ***** válasza:
92%

Ha megbízom a fiamban, ismerem a barátait akkor miért ne?

Persze állandó kapcsolattartás mellett,ég persze tudjam hova megy,ki(k)hez.

Le lehet pontozni. De lehet soha nem lesz még egy ilyen alkalma a srácnak.

Nekem anyukám mindig azt mondta/mondja, hogy ahova tudok menjek el míg van alkalmam... Persze neki is nehéz volt az elengedés és aggódott is. :)

2018. júl. 1. 09:38
 15/34 anonim ***** válasza:
26%
Nem.
2018. júl. 1. 09:38
 16/34 Whitewolf19 válasza:
79%
Ez emberfüggő.. attól függ milyen a fiú és milyenek a barátai.. illetve akikhez készül. Meg az Egyesült Államok melyik részére készül. De anyagilag az biztos megterhelő.. szerencsés aki ezt tudja vállalni.
2018. júl. 1. 09:55
 17/34 anonim ***** válasza:
66%

Ha az anyagiak nem okoznak gondod és ismered a rokonokat simán engedd el:

Sok válaszoló elég irigy itt sajnos

2018. júl. 1. 09:58
 18/34 anonim ***** válasza:
66%
Csak tudnám ez mért kérdés a 21. Században...
2018. júl. 1. 10:21
 19/34 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, én azt mondom, Te ismered a fiadat. Ha megbízható, értelmes, komoly, valamennyire beszéli az angolt (és persze anyagilag megtehetitek), akkor lehetne róla szó.

De: Fontos lenne, hogy ismerjem az USA-ban élő srác szüleit (vagy valamelyik szülőjét), tehát ha jött mondjuk ő is a gyerekével, és összefutottunk volna a szülővel, ez esetben mondom, hogy engedném. Ha van egy kontaktom egy ott élő felnőttel (aki a srác anyja vagy apja, akit telefonon, ha rámtör a féltés, aggódás, felhívhatok).

Amúgy egy kérdés: Az amerikában élő srác itt Magyarországon kinél szokott lenni/nyaralni? Mert írtad, hogy találkozott már vele a fiad. A fiad itthoni barátjáéknál lakik akkor, vagy itthoni rokonainál?

Én is agyonaggódós szülő vagyok, érdekelne a "körítés". Na és persze az országrész, ahova mennének.

2018. júl. 1. 10:34
 20/34 anonim ***** válasza:
31%
igen. ha most van rá lehetősége hogy külföldre menjen, akkor menjen .
2018. júl. 1. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!