Ti elengednétek 16 éves fiatokat a barátjával, aki 18 éves Amerikába?
Kizárt!Lehet sose fogod latni többet!
Ha mondjuk Pestre menne 1koncertre,akkor meg azt mondanam,jól van menjen,de Amerikába?
Kedves szülő hogy merülhetett fel benned ez a kérdés?
Biztos hogy a szülő vagy?
Nem a kiváncsi gyerek irta ki a kérdést?
Ha megbízom a fiamban, ismerem a barátait akkor miért ne?
Persze állandó kapcsolattartás mellett,ég persze tudjam hova megy,ki(k)hez.
Le lehet pontozni. De lehet soha nem lesz még egy ilyen alkalma a srácnak.
Nekem anyukám mindig azt mondta/mondja, hogy ahova tudok menjek el míg van alkalmam... Persze neki is nehéz volt az elengedés és aggódott is. :)
Ha az anyagiak nem okoznak gondod és ismered a rokonokat simán engedd el:
Sok válaszoló elég irigy itt sajnos
Kérdező, én azt mondom, Te ismered a fiadat. Ha megbízható, értelmes, komoly, valamennyire beszéli az angolt (és persze anyagilag megtehetitek), akkor lehetne róla szó.
De: Fontos lenne, hogy ismerjem az USA-ban élő srác szüleit (vagy valamelyik szülőjét), tehát ha jött mondjuk ő is a gyerekével, és összefutottunk volna a szülővel, ez esetben mondom, hogy engedném. Ha van egy kontaktom egy ott élő felnőttel (aki a srác anyja vagy apja, akit telefonon, ha rámtör a féltés, aggódás, felhívhatok).
Amúgy egy kérdés: Az amerikában élő srác itt Magyarországon kinél szokott lenni/nyaralni? Mert írtad, hogy találkozott már vele a fiad. A fiad itthoni barátjáéknál lakik akkor, vagy itthoni rokonainál?
Én is agyonaggódós szülő vagyok, érdekelne a "körítés". Na és persze az országrész, ahova mennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!