Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire jó ötlet elengednem...

Mennyire jó ötlet elengednem a 15 éves lányomat a 18 éves barátjával strandra?

Figyelt kérdés
Nekem ez azért nagyon furcsa, mivel tudomásom szerint néhány napja jöttek össze, és én még nem ismerem a fiút, csak képen láttam. Holnap akarnak menni. A lányom hajthatatlan, ha nem engedem el, tuti sértődés lesz. De nem tudom, mennyire jó ötlet ez? Féltem.

2022. júl. 3. 08:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

Néha meglepődök mennyi elfuserált ember szaladgál a világon, aki pocsék szülőalapanyag.

"Úristen, elmenne strandolni a 15 éves lány! Milyen felháborító viselkedés. Ráadásul egy 18 évessel, úristen, az majdnem olyan, mintha 30 lenne, akkora korkülönbség! És mi van ha csókolóznak? :O Az már majdnem baba, az meg már majdnem házasság! Meg pedofília...meg...meg...vízbefúlás...meg, amúgy se menjen a gyerekem sehova, rohadjon csak idebent, mert én vagyok az atyaúristen."

Kb ezen a szinten nyomjátok a hülyeségeiteket. :D Hadd menjen már az a szerencsétlen lány oda ahova akar. Nyilván Debrecenből ne egy Pesti standra. Legyen nála telefon, pénz, jöjjön a fiú érte, menjenek együtt, kísérje haza. Vagy vidd te oda és hozd te haza. Így a kecske is jóllakik, de a káposzta is megmarad.

Nálam nem lenne kérdés, hogy elengedem e.

2022. júl. 3. 08:41
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

Barátnőivel persze elengedném, velük is ment már, na de egy nagykorú fiúval ketten?

És szerinted, ha a baràtnőivel megy, akkor nem tud pasizni?

Inkább örülj, hogy nem kamuzik, hanem elmondja az igazat.

Ha normális értékrendre tanítottad, nem fog szexelni a strandon. Mondjuk halkan súgom, hogy szexelni bárhol, bármikor tud, ha akar.

2022. júl. 3. 08:45
 13/31 anonim ***** válasza:
94%

Hát, én anno így csókoloztam először ❤️

14 voltam, négyen mentünk, barátnőm (15) a "pasijval", és unokatesójával (17 mindkettő). Az unikatesót ezer éve ismertem, minden nyáron itt volt egy hónapot. Leszakadt az ég, elmentünk moziba (Kipurcant a bébicsősz, délután négykor 😂) , aztán hazamentünk. Este még bandáztunk a ház előtt, aztán mikor takarodó volt este tízkor, az ajtóban megcsókolt. Másnap meg utazott haza.

Szerintem semmi baja nem lesz, olyan helyre menjenek, ahonnan egyedül is hazajut, ha mégsem tetszene neki a srác társasága, vagy ahol esélyes, hogy van ismerős, esetleg érte tudtok menni.

2022. júl. 3. 09:06
 14/31 anonim ***** válasza:
90%

Ilyenkor eszembe jutnak az olyan lehetőségek, hogy mi van ha a csaj s a barátnői is biszexek, s gruppenban nyomassák a leszbi szexet, mikor elengedik őket együtt valahova...

Ha nagyon akarnak dugni, akkor télen, hóban, nagykabátban, iskola után, fényes nappal, a szabad ég alatt, a városi stadion mögött is tudnak. Nálunk ez megtörtént mikor 10.-es voltam. Le is videózták szegényeket...

2022. júl. 3. 11:28
 15/31 anonim ***** válasza:
96%
Elengedném és nem a durcázástól tartanék, ha nem engedném, hanem a bizalmának elvesztésétől. Ha párszor tiltod, akkor majd legközelebb nem őszintén elmondja, hogy Józsival megy, hanem azt hazduja, hogy a barátnőivel.
2022. júl. 3. 12:00
 16/31 anonim ***** válasza:
95%
Persze hogy elengedném. Moziba elengednéd a fiúval? Na ugye. Inkább amiatt aggódnék, hogy a lány nem tud úszni. Olyan strandra menjenek, ahol van úszómester meg elsősegély.
2022. júl. 3. 12:23
 17/31 A kérdező kommentje:
A mozi az teljesen más..
2022. júl. 3. 12:25
 18/31 anonim ***** válasza:
97%
Miért lenne más a mozi?
2022. júl. 3. 12:27
 19/31 A kérdező kommentje:
A moziban csak beülnek és megnéznek egy filmet. Még beszélgetni se tudnak jóformán. Viszont a strand teljesen más, ott sokkal több "baj" történhet, illetve ott kettesben is tudnak lenni, míg a moziteremben nem. Meg hát pár nap ismertség után máris fürdőruhában lenni egymás előtt? De hiába beszélek neki, muszáj elengednem.
2022. júl. 3. 12:47
 20/31 anonim ***** válasza:
95%
19, el se hinnéd, meccsünk szexelnek pláza mosdóban. Ennyit a moziról.
2022. júl. 3. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!