Aggódnom kell a fiamért?
Néha úgy érzem nem viselkedik úgy mint a többi korabeli, barátai sincsenek. Legalábbis egész nyáron eddig itthon ült és maximum kisboltba ment el.
A fejhallgató folyton rajta van amin hangos metál zenét hallgat, és a haját is növeszteni akarja (amit nem engedek neki) 13 éves kora óta akar hosszú vállig érő hajat, jelenleg 16 éves. Egyszer váratlanul megkérdezte érdekl-e engem a politika mert, hogy ő teljesen elítéli és utálja a politikát és a háborút mert szerinte ezek miatt halnak meg több milliárdan. Ebben egyetértek vele. Viszont én 16 évesen nem ilyenekkel foglalkoztam, én ebben a korban csajokkal foglalkoztam, buliztam söröztem titokban. Ő elítéli az alkoholt és az ilyesfajta szórakozást, és egyáltalán nem vágyik kapcsolatra, egy csaj látszólagosan összeakart vele jönni és már-már nekem volt sértő ahogy lerázta. Szinte semmit se tudok róla csak annyit, hogy 1 amerikai banda a kedvence (amit nem tudom, hogy kell helyesen leírni de valami sistem dovn.) Elnézést ha összevisszának tűnik ez az egész. De a viselkedése úgy rendben van? Aggódnom kéne? hónapok óta nem alszom rendesen mert aggódom érte. De sose láttam hogy félne vagy pánikolna, belép 1 "vészhelyzet" amin mások idegeskednek ő meg letojja és "majd megoldom" hozzáállással békésen cselekszik.
#29: nem az a baj hogy a kérdező fiának nincs sok barátja hanem az, hogy nincs barátja. Azért kéne érteni a különbséget.
2 hete vége a sulinak és egyszer sem ment el moziba vagy fagyizni vagy kávézni.
1. System of a Down nem problémás, metálzene nem problémás.
2. Hosszú haj nem problémás. Ezektől még akármi lehet belőle, én is hosszú hajú metálos voltam 16 évesen, ma kutatóorvos vagyok, 3 gyerek apja.
3. Én is a szociális élet és a barátok hiányát (ha nincsen neki egy sem) az viszont komoly gond, kamaszkorban nem normális.
4. Ha csak neten vannak "barátai", akikkel nem találkozik IRL, az is problémás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!