Rickey Lara Lina kérdése:
Mit jelent? Aggódnom kell?
Figyelt kérdés
A lányom mindkèt kezén fekete szalag van. És ezekef írja folyton a kezére:
1. Im fine
2. Why??
3. Kívül happy bellül depi
Régen vagdosta is magát egy fiú miatt...
Nagyon aggódok érte mert semmit nem mond el nekem
remélem ezt megint nem ugyan az a fiú miatt csinálja.
A válaszokat köszönöm
2016. márc. 15. 01:58
1/6 anonim válasza:
foglalkozz vele többet ...
szeretgesd
beszélgess vele - ne pont róla
legyen anya lánya de. vagy du.
2/6 anonim válasza:
Támogatnám, hogy beszélgessen pszichológussal. Most hirtelen jó kapcsolatot kiépíteni nem lehet, ha eddig nem beszéltetek egymással. Nem most történik csoda. De valakivel beszélgetnie kéne. Az aggodalmad jogos.
3/6 anonim válasza:
Jelenleg a vagdosás benne van a kortárs közösségben, több iskolában is tapasztalja a pszichológus.
Ellenőrizd a combját, a füle mögötti területed a karja mellett.
Kérdeztem a 14 évesemet, nem tud erről a karszalagos dologról.
4/6 anonim válasza:
Én szívrohamot kapnék, az biztos. Ha nincs stabil kapcsolatotok, ahol nyugodtan meg tudnátok ezt beszélni, akkor keress neki segítséget. Főleg ilyen előzmények után.
5/6 anonim válasza:
A lányodnak bizonyára gondjai vannak amiket vagy nem mer megbeszélni veled vagy nem akar. Ez olyasfajta kifejezés mód. Szerintem ülj le vele beszélgetni lehet hogy nagyon szenved belül és arra vár hogy közeledj felé. A depresszió nem játék sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!