Szerintetek kár aggódnom ezen?
Tényleg felesleges ezen aggódnod :)
Hatosztályos gimibe járok, és az egyik osztálytársamnál nagyobb strébert, maximalista embert nem ismerek. Ő a legrosszabb csoportba került matekból, mert rosszul írta meg ezt a tesztet. Ma már 10.-be megyek, és a lány a legfelső matek csoportból indul. 1 év alatt két csoportot lépett feljebb, és tavaly már a legjobb csoportba került. Pedig ő se jó matekos. Csak szorgalmasan tanul, és akarja, hogy értse.
És mások véleménye ne érdekeljen (tudom ez nem így megy, én nagyon meg akarok felelni mindenkinek), legjobb tudásod szerint írd meg a tesztet, aztán eldől, hova kerülsz :)
Plusz egy jó tanár is sokat dob az egészen. Én annó' eldöntöttem, hogy a középső csoportba szeretnék kerülni (ott volt a kedvenc tanárom), és oda is kerültem. :) A négyes szintet azóta is tartom, úgyhogy már 3 éve ott vagyok :)
16L
Amúgy egy kicsit diszkrimináció szaga van,felénk ezt meg nem merték volna csinálni,a mai napig se.. egy suliban se hallottam ilyenről a környéken..
Amúgy nyugii,a fejlődésedet segíti elő az,hogy csoportokra lesztek osztva.Mindenesetre én ellene vagyok ennek a dolognak.
Felesleges ezen aggódni, ugyanebben a cipőben járok, pedig 3 nyelvvizsgán is túl vagyok, a 4-es átlagot pedig tartom.
Matekból 4. osztály óta épphogy átbukdácsolok, max. 2x sikerült kiharcolnom 2 magántanár és iskolai korrepetálás segítségével a 3-ast.
Nem lehetsz mindenből jó. Arra törekedj, hogy a legtöbbet kihozd magadból, és nyugodt szívvel mondhasd azt, hogy mindent megpróbáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!