Aggódnom kellene 13 éves lányom miatt?
Egyfolytában Children of Distance(jól írtam?) számait hallgatja.Mindig borongós hangulata van.Egyedül egy valami vidítja fel: az unokaöccse,aki hetente 2× jön,mert mi vigyázunk rá.Akkor megint újra olyan,mint régen,megint boldog,önfeledten nevet.
Vagy csak kamaszodik? Mindent unottan csinál,és lehet,hogy örülnöm kéne,de TANUL! Ennek nagyon örülök,mert igen is fontos a tanulás,de nem tudom,hogy most mi történt.z egész szünetet végig tanulta! Ez nekem meglepő,hiszen eddig annyira nem tanult jól.3-4-es tanuló volt. Aggódnom kéne,hogy ilyen hangulatember lett?
ami a legfontosabb:ne játszd el a bizalmát...egyszer teszel olyat és soha az életben nem fog neked semmit elmondani...
ne aggódj érte,ne akard,hogy mindig vidám legyen...mindig hallgasd meg a problémáit és SOHA ne nézd le őket,akármilyen kicsik vagy érdektelenek is...neki lehet,hogy a világvégét jelentik (gondolok itt olyanra pl hogy kinevették,mert megbotlott..neked ez egy véletlen kis apróság,ő viszont lehet,hogy hetekig sír miatta,mert ott volt az a fiú is,aki tetszik neki és soha többé nem akar a szeme elé kerülni,mert fél,hogy csak erre fog emlékezni)
én a helyedben örülnék,hogy van bármi,amit szeret csinálni,vagy aki fel tudja dobni :) meg annak is,hogy tanul,ahelyett,hogy részegen randalírozna szórakozóhelyeken a barátnőivel...(tudom,félelmetes,de sokan csinálják 13 évesen)
az olyan apróságok sokat segítenek pl,ha tanulás közben 1-1 nap beviszel neki 1 tányéron mondjuk cikkekre vágott almát (ha szereti)
akkor tudja,hogy figyelsz rá,de mégsem korlátozod
amúgy itt a jó idő,csinálhattok közös programokat is pl az unokaöcsivel együtt..mondjuk menjetek el kirándulni,vagy állatkertbe,vagy valami olyan helyre,amit szeret...persze ezt ne úgy tálald,hogy vele akarsz lenni,hanem mondjuk úgy,hogy az unokaöcsit akarod elvinni,vigyétek együtt :)
(nem írtad,hogy hány éves)
nem tudom,hol laktok,de ha szereti az állatokat,egy életreszóló élményt tudsz neki azzal adni,ha elmentek a gyöngyösi állatkertbe...pici magánállatkert,de április végéig a 2 oroszlánkölyköt meg lehet simogatni :D most hétvégén voltam,csodálatos volt...emellett van ott őzike,nyuszi,amiket lehet simizni..jót tesznek az állatok...fényképezőt vigyetek :D
viszont itt is csak annyit kérdeznék,hogy van-e kedve állatkertbe menni (és meglepi lenne,hogy oroszlánt lehet simizni)
szerintem nincs ezzel nagy baj, lehet, hogy szerelmi bánata van:) én is sokszor hallgatok szomorú Metál számokat, általába unott vagyok midnenhez, de ha haverokkal vagyok vagy valami, akkor tele vagyok életkedvvel:) barátai vannak? ha igen, ők milyenek?
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!