Aggódnom kéne, hogy lányom egyre többet alszik?
Sosem volt ilyen, mint mostanában, hogy este 21-kor leteszem és már reggel 9 és nyikkanás nélkül alszik.
Az utóbbi időben mindig 6 körül kelt, jobb esetben magam mellett visszaaludt még egy órát, aztán az átlag az lett, hogy 7-kor kelt a saját helyén, majd az utóbbi hónapban ez 8-ra tolódott. De a napokban megint egyre később kel, 8.10, fél 9, és most meg már 9 és még alszik.
Nem bánom, sőt, mindig azért könyörögtem, hogy legalább 8-ig aludjon, csak néha megilyedek, hogy minden rendben van -e ezzel így?
Eddig éjjel is fel-fel sírt néha, általában nem kellett átmennem, mert visszaaludt pillanatok alatt, de most már ez sincs. Ilyenkor megilyedek, hogy él-e még egyáltalán? :-)
17 hós lesz vasárnap.
Szia!
Szerintem meg járj örömtáncot, mert valószínű, hogy a lánykádnak ez lesz a bioritmusa! :)
Szia!
Szerintem ezek az változékony idők teszik ezt a babáddal! Én örülnék, ha átaludná az éjszakákat mostanában a kislányom, de nem teszi egyszer felkel és átjön hozzánk és kitúr az ágyból, úgy, hogy az Apukája mellkasán van a feje:(, így én kénytelen vagyok máshol aludni, amúgy meg ő is 8-9-ig alszik reggel, az esti fektetés változó 8-10-ig terjedő időszak.
Üdv egy 17 hónapos anyuka aki 17 hetes kismama is.
Én is 24 hetes vagyok a másodikkal.
Köszönöm, reméltem , hogy nincs baj, csak furcsa. Azért másfél év alatt megszok az ember valamit és fura, hogy most változtat ezen.
Az idő mindig el szokta nyomni-egy egy napra, de ez már 2 hónapos folyamat.
Bár lehet akkor nyáron visszaáll a korán kelés? --- ki tudja, meglássuk.
Köszönöm , várok további tapasztalatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!