Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aggódnom kéne, hogy lányom...

Aggódnom kéne, hogy lányom egyre többet alszik?

Figyelt kérdés

Sosem volt ilyen, mint mostanában, hogy este 21-kor leteszem és már reggel 9 és nyikkanás nélkül alszik.

Az utóbbi időben mindig 6 körül kelt, jobb esetben magam mellett visszaaludt még egy órát, aztán az átlag az lett, hogy 7-kor kelt a saját helyén, majd az utóbbi hónapban ez 8-ra tolódott. De a napokban megint egyre később kel, 8.10, fél 9, és most meg már 9 és még alszik.

Nem bánom, sőt, mindig azért könyörögtem, hogy legalább 8-ig aludjon, csak néha megilyedek, hogy minden rendben van -e ezzel így?

Eddig éjjel is fel-fel sírt néha, általában nem kellett átmennem, mert visszaaludt pillanatok alatt, de most már ez sincs. Ilyenkor megilyedek, hogy él-e még egyáltalán? :-)

17 hós lesz vasárnap.

2009. nov. 10. 09:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem meg járj örömtáncot, mert valószínű, hogy a lánykádnak ez lesz a bioritmusa! :)

2009. nov. 10. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rá is hatással van az időjárás.Semmi baj nincs a babáddal.
2009. nov. 10. 09:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ezek az változékony idők teszik ezt a babáddal! Én örülnék, ha átaludná az éjszakákat mostanában a kislányom, de nem teszi egyszer felkel és átjön hozzánk és kitúr az ágyból, úgy, hogy az Apukája mellkasán van a feje:(, így én kénytelen vagyok máshol aludni, amúgy meg ő is 8-9-ig alszik reggel, az esti fektetés változó 8-10-ig terjedő időszak.

Üdv egy 17 hónapos anyuka aki 17 hetes kismama is.

2009. nov. 10. 09:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is 24 hetes vagyok a másodikkal.

Köszönöm, reméltem , hogy nincs baj, csak furcsa. Azért másfél év alatt megszok az ember valamit és fura, hogy most változtat ezen.

Az idő mindig el szokta nyomni-egy egy napra, de ez már 2 hónapos folyamat.

Bár lehet akkor nyáron visszaáll a korán kelés? --- ki tudja, meglássuk.

Köszönöm , várok további tapasztalatot is.

2009. nov. 10. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!