42-es a lába, vékony testalkatú, még nem menstruál, pedig az osztályban már minden lánynak megvan. A barátnőm szerint el kéne vinnem gyerek nőgyógyászhoz, mert növekedési hormonzavara van. Én láttam már olyan gyereket, de ő nagyon aránytalan volt. A lányom szép, arányos testalkatú. Én 176 cm vagyok, a férjem 185. Tényleg el kéne vinnem orvoshoz? Meddig nőhet még?
Egyikőtök se kicsi, nem csoda, hogy a lányod sem lett alacsony. Ezek a méretek még teljesen normálisnak számítanak. Ha a következő 2-3 évben is ilyen ütemben nőne tovább, akkor menjetek orvoshoz, de erre minimális az esély.
2021. szept. 17. 23:22
2/28 anonim válasza:
Azt nem tudom meddig nőhet de amúgy se vagytok ti se alacsonyak, szóval nem csoda ha ő is magas. 13 évesen meg sehol nincs még elkésve a menstruációval. Szerintem fölösleges aggódni. Egyébként a növekedési zavarnál valóban egy idő után aránytalanok és torzak lesznek egyes testrészek.
2021. szept. 17. 23:24
3/28 anonim válasza:
Én 14 évesen értem el a végső magasságomat, 177 cm. Lehet előbb is, de a 8.osztalyos korban kitöltött kartonomon ez állt. Hirtelen nőttem meg és csont sovány voltam. Később a súlyom is rendeződött. A lányok előbb nőnek. Lehet még nő pár centit és ott megall
2021. szept. 17. 23:41
4/28 anonim válasza:
Az szép. Én 26 évesen 156 cm vagyok. 😅
2021. szept. 17. 23:59
5/28 A kérdező kommentje:
Szerencsére őt nem zavarja. Azt is mondta, hogy akkor alacsonyabb pasikkal fog kezdeni, ő nem bánja. Csak hát lehet, hogy majd a pasik fognak menekülni előle.
Egyébként gyönyörű, és ezt nem azért mondom, mert én vagyok az anyja.
2021. szept. 18. 00:07
6/28 anonim válasza:
Több 185 feletti csajt ismerek. Egyik 2 méter is megvan. Jó az extrém, de ott a szülők is magasak és ők is a magasságuk miatt jöttek össze, kosaraztak.
Mind talált magánál magasabb pasit. Engem zavart végül ha alacsonyabb volt, pedig eleinte jártam alacsonyabbak is. 3. Vagyok
2021. szept. 18. 00:13
7/28 anonim válasza:
Én is 13-14 évesen értem el a végleges magasságomat, ami 184 cm.
A szüleim egy fejjel alacsonyabbak nálam, viszont a nagyapám, a nagybátyám, és anyai ágról jó páran ütik a 190-200 cmt is.
A menstruációm pedig a 13. szülinapom előtt jött meg 2 héttel.
Az egyik barátnőm 178 cm magasra nőtt, neki jött meg 14 éves kora után.
2021. szept. 18. 01:42
8/28 anonim válasza:
14 évesen jött meg a mensim. Nincs elkésve. A hormonzavarnak már lenne szerintem más tünete is.
2021. szept. 18. 06:49
9/28 anonim válasza:
15 évesen értem el a mostani magasságomat (egész 154cm re sikerült megnövesztenem magam 🤣)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!