15 évesen már el tudja dönteni, hogy milyen hajat szeretne, mi az hogy "engedni"?
2022. jún. 28. 14:47
2/20 anonim válasza:
Egy 12-13 éves gyereknek már határozott elképzelése van arról, hogy akarja a haját hordani. Ez nem engedés kérdése, normális szülö nem korlátozza a gyereket ilyen téren. Ha hülyén néz ki, akkor rájön ö maga is, legközelebb meg elöre gondolkodik. De van, akinek egész extrém kinézet az, amivel jól néz ki, szóval ez egyéniség kérdése.
2022. jún. 28. 14:57
3/20 anonim válasza:
7 evesem van, kiskora ota hosszu haja van, az elmult ket evben mar o kerte, hogy ne vagjuk le, igy tetszik neki.
2022. jún. 28. 15:10
4/20 anonim válasza:
Ennyi idősen már bőven el tudja dönteni, hogy milyen frizurát vagy stílust szeretne hordani. Nem kéne, hogy egy szülő korlátozza ezt. Szerintem nem kislányos egyáltalán, sem ebben a korban, sem semelyikben ha ezt szeretné.
2022. jún. 28. 15:10
5/20 anonim válasza:
Én mindig engedném, ha megfogalmazza, hogy neki a hosszú haj tetszik és ő ezt szeretné. Szerintem kifejezetten jól áll a pasiknak amúgy a hosszú haj.
Ez nem egy női privilégium, legalábbis nem kéne annak lenni.
2022. jún. 28. 15:22
6/20 anonim válasza:
Jó tudni, hogy a hosszú haj kislányos. Eddig eszembe se jutott volna, hogy Jason Monoa pl mennyire kislányos...
Én akárhány évesen engedném, ha hosszú hajat szeretne.
Ez nem egy tetoválás, piercing vagy egyéb testmódosítás, amit később megbánhat. Ennyi kis szabadságot adni kell a gyereknek, hogy kibontakozzon a személyisége.
2022. jún. 28. 15:46
8/20 anonim válasza:
Sehány.
Ha egy nő nem hányinger és lezbis - az egyik válaszoló szavaival élve -, akkor egy fiú sem lányos és b…is hosszú hajjal.
Nekem egyébként jobban tetszik a hosszabb haj egy férfin.
2022. jún. 28. 17:21
9/20 anonim válasza:
* mármint rövid hajjal a nő. Ez kimaradt
2022. jún. 28. 17:22
10/20 anonim válasza:
Nem engednéd?-ezt hogy kell elképzelni álmában levágod a haját?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!